Citat:
Uporabnik brunobruno pravi:
Hackaj ga...Naložil si jo mimo trgovine in nima certifikata.
Citat:
4. Now we're in the last step. To completely eliminate ''certificate error'' pop-ups, we need to copy installserver.exe to C:/Sys/Bin. Bring X-Plore to foreground.
Citat:
Uporabnik Yagi pravi:
Bi mi znal kdo razložiti, zakaj na Nokii C7 ne deluje Viber. Oziroma, lahko se pošilja SMS-e, nemogoče je pa klicati. Vsem uporabnikom Viber-ja prikaže novi stik (vse OK), ni pa mmožno poklicati uporabnika ali da bi uporabnik klical (tudi, ko je na Wifi-ju)?
Hvala in lp
Citat:
Uporabnik HrabiaMol pravi:
Citat:
Uporabnik Yagi pravi:
Bi mi znal kdo razložiti, zakaj na Nokii C7 ne deluje Viber. Oziroma, lahko se pošilja SMS-e, nemogoče je pa klicati. Vsem uporabnikom Viber-ja prikaže novi stik (vse OK), ni pa mmožno poklicati uporabnika ali da bi uporabnik klical (tudi, ko je na Wifi-ju)?
Hvala in lp
Zgleda da so se razvijalci tako odločili..ker platforma to omogoča, pa tudi delefoni niso podhranjeni..
Imam telefon Nokia Asha 302 ,na katerega bi instaliral prej omenjen program.Citat:
Uporabnik jesen pravi:
Program Best Private Conversation for S60 3rd edition version 1.05 je odličen,žal pa mi na Symbian 40 ne dela. Mi lahko svetujete,kako bi rešil problem ? Varianta,da Symbian nadgradil ne gre,edino če obstaja kakšna starejša verzija programa,ki ga iščem.