Uporabni programi za IPHONE + opis + slike

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.167
487
83
Koledar ne omogoči, da se bodo rojstni dnevi pojavili na androidu.
Najrajši ne bi dodajal kontaktom, ker od nekaterih sploh nimam telefonske številke, ampak jih imam samo na facebooku, torej pričakujem kakšno aplikacijo, res bi bilo fajn, da bi lahko podatke pregledal tudi z računalnikom.

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Meni je facebook aplikacija avtomatično instalirala dva koledarja, fb eventi in rojstni dnevi. Fb aplikacija na androidu verjetno stori isto. Kontakte imam pa primarno na gmailu in so tudi ti avtomatsko na androidu

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Runstastic Alimeter PRO AppStore Danes zastonj!

Odličen app za določanje nadmorske višine.Takoj po zagonu je v sekundi odčitalo izjemno natančno višino in to v hiši!

cheer.gif

map

Guru
6. jul 2008
7.848
1.961
113
najrajš na babi
Pri inapravi to ni problem. Nastaviš si not disturb mode (night mode) recimo med 22 in 07 uro in v tem času ti ne bo piskal za opomnike. Kako majo androidi to stock rešeno ne vem, moj te funkcije nima. Se pa verjetno z kakšnim programčkom za night mode da rešiti.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Danes sem malo navigiral po mestu z apple maps - dolžina poti caa 11km.Skupna poraba prenosa podatkov je bila malo majn kot 10MB kar se sicer ne sliši tak malo, ampak ker imam dober paket, bi lahko na mesec 100x navigiral po MB
smile-1.gif

Sicer pa je navigiranje zelo dobro in vizualno zelo privlačno.Še najlepše kar prek lockscreena.

Za test pa bom drugič navigiral z google maps, pa da vidimo porabo.
smile-1.gif

mojoman

Pripravnik
19. feb 2008
108
0
16
Od danes je Google maps v slovenskem app storu, če slučajno kdo nima računa na ameriškem.

LP