Uporabni programi za IPHONE + opis + slike

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Baje je ven uradni googlov app za google maps. Boljši kot je bil stari applov app. S turn by turn navigacijo in street view.
cheer.gif
.

Samo meni ga še ne naje
frown-1.gif

mojoman

Pripravnik
19. feb 2008
108
0
16
Ne vem ali ne znam, al pa v naših krajih turn by turn navigacija ne dela... Ko mi sestavi ruto, imam samo možnost preview, kjer si lahko ogledam križišča... Je komu uspelo dobiti glasovno vodenje?

LP

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Slabo. Čudno bi bilo, da bi apple dopustl zeelo podobno navigirane, ki ga sam omogoča.Kaki pa so zemljevidi, pa očitno ni pomembno...

mojoman

Pripravnik
19. feb 2008
108
0
16
Očitno app omogoča glasovno vodenje, vsaj sodeč po spodnji sliki z ameriškega iTunsa...

mzl.qgjezosz.320x480-75.jpg

LP

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Kje ti vidiš glas na sliki? Tudi applov maps ima glasovno vodenje , vendar le za 4s in 5.Na 4ki deluje brez glasa.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Ni samo to razlika. Na 4-ki ti pač nariše pot in če klikneš tisto puščico ji zna tudi slediti in pokazati naslednji zavoj, ne zna pa odštevati razdaljo do naslednjega križišča.

mojoman

Pripravnik
19. feb 2008
108
0
16
Na sliki je razvidno, da je turn by turn, pri opisu na itunes pa piše voice guided, turn-by-turn driving directions.

LP

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Kako pa snamem to brez itunesov?

Appstore ampak ameriški. Rabiš ameriški apple id - pač naredis si enega. Jaz sem si ga moral zarad google eartha takrat. Je pa od googla fora to in ne od appla.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Hmm... Ok, sem mislil da je tako, da imaš lahko samo 1 ID na eni napravi.

Lahko jih imaš tisoč, samo bo aplikacija/igra vezana samo na tisti račun s katerim si bil prijavljen, ko si jo kupil/dol povleko.

Jaz mam primarni US račun in nekaj malega na slovenskem, ker ni blo na voljo v US.Vglavnem čimmanj računov
wink-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik ynos pravi:

Eh, problem je samo v updejtih. Takrat moraš bit s pravim računom logiran, da lahko updejtaš. Če kolega npr. kupi navigacijo, lahko z njegovim IDjem naloži zastonj še na tvoj telefon.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:

Eh, problem je samo v updejtih. Takrat moraš bit s pravim računom logiran, da lahko updejtaš. Če kolega npr. kupi navigacijo, lahko z njegovim IDjem naloži zastonj še na tvoj telefon.

Vsk app lahko naložiš z istim računom na 5 iOS naprav hkrati in največ. Pošteno
smile-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik rawr pravi:

smile-1.gif

Noja... tole pomoje ne drzi... iTunes racun lahko avtoriziras na petih racunalnikih... na teh petih racunalnikih pa imas lahko tudi recimo po 10 iOS naprav ...
smile-1.gif

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik rawr pravi:

smile-1.gif

Noja... tole pomoje ne drzi... iTunes racun lahko avtoriziras na petih racunalnikih... na teh petih racunalnikih pa imas lahko tudi recimo po 10 iOS naprav ...
smile-1.gif

To je res.Hotel sem povedat, da app ki ga kupiš, lahko maš na 5 napravah hkrati.Če bi želel dat app na 6 iphone, bi ga moral ponovno kupit.Ali se motim?