Uporabni programi za IPHONE + opis + slike

iverson

Pripravnik
4. okt 2007
611
0
16
Kamniško Savinjske Alpe
Mogoče sem mal zgrešil temo, samo se mi ne zdi potrebno odpirat nove teme. Kako v apple store spremenit jezik iz Nemščine v Angleščino? Mene ni motilo punco, pa moti. Telefon je kupljen pri Simobilu.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
iščem en program, po možnosti free, ki je sposoben igrat youtube playliste. Ker jeben Youtube APP (ta od youtube, ki je zdaj po iOS6) ne zna igrat playliste po vrsti, torej continous playback. Poleg tega ne zna igrat v ozadju.

En program, ki se mu reče Jasmine sem sicer zloadal ampak mi praktično nobenega videa ne odpre (youtube has restricted the feeds for this video).

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Youtube v ozadju dela, če greš na mobilno stran v safariju. Ko zapreš safari sicer prekine. Samo lahko potem nadaljuješ predvajanje tako, da v task managerju s prstom potegneš desno. Prikžjo se kontrole za zvok in predvajanje. Ko daš play, se nadaljuje predvajanje zvoka iz videa.

Sam playliste ne vem če delajo.

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
kaj pa aplikacija viber, je za uporabljat in ali je varna za uporabo? ima kdo naloženo?

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.811
113
40
MB
že dolgo, zakaj bi bila nevarna za uporabo ?
grin1.gif

slo91

Pripravnik
26. jul 2007
435
2
18
Ljubljana
Že dolgo časa iščem odgovor na to pa vedno pozabim vprašati
smile-1.gif

Ali obstaja na 4S možnost, da se v .pdf., .xls., .doc išče določeno besedo po celoten tekstu v katalogu?

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik slo91 pravi:
Že dolgo časa iščem odgovor na to pa vedno pozabim vprašati
smile-1.gif

Ali obstaja na 4S možnost, da se v .pdf., .xls., .doc išče določeno besedo po celoten tekstu v katalogu?

V iBooks lahko iščeš po pdfjih in epub.Ostalih formatov ta applov zastonjski app ne omogoča, tako da rabiš za .doc in ostalo kaki microsoft office app.

iBooks

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
iGO z navteq oz. teleatlas zemljevidom.

Maš pa copilota zastonj (navi brez glasa), pa v samem appu potegneš dol east europe pack oz. pazi da izbereš pack, v katerem je Slovenija, ker lahko izbereš samo enega.