Uporabni programi za IPHONE + opis + slike

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Nalozis uradno Facebook apliakcijo... in mislim, da te ze ob prvem zagonu vprasa, ce zelis sinhronizirati kontakte...
Lahko pa to tudi naredis rocno... Vpises se s svojim uproabniskim imenom in geslom v FB apliakcijo, kliknes zgoraj levo, da se odpre meni in izberes "Friends", nato kliknes zgoraj desno na ikonico ter izberes "Sync Contatcs" ter vklopis sync ...

20120515-kxhqrfynbftch56yq6jhfmgg2g.jpg
20120515-g3krjhq8qcidn2er57nb3f6h2f.jpg
20120515-fxfdar6p7e8dh2sy1t1qiketr6.jpg

Za WiFi Sync priklopis iPhone preko kabla, zazenes iTunes in potem nastavis WiFi Sync ...

20120515-br1ejehc7fahu66kk3h725utnk.jpg

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
glede FBja ne vem, ker ga ne uporabljam. Za ringtone imaš kup appov.

Glede appstora - če appe nalagaš enega za drugim ni treba na novo pisat gesla, ne vem po kolk cajta se to resetira. To je pa zaradi zaščite, da ti ne more recimo nekdo random ali pa recimo otrok kupit appa za 400€.

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
Hvala vama za pomoč, KillaKHAN ja se mi je zdelo, da bo ta appstore geslo nekako za zaščito....tudi vredu.

Za fb sem nastavil, vendar sem dobil kontakte samo od tistih katere že imam v telefonskem imeniku, poleg tega je potrebno imeti v telefonskem imeniku isti ime pa priimek kot ga imajo ljudje na fb-ju.....malo nadležno, škoda ampak ok,...

glede sinhronizacije z itunsi preko wi-fija mi pa ni uspelo....gledal sem filmčke na youtubu vse sem nastavil tako kot se naj bi, pa se mi ne poveže...če grem pod settings----general-----itunes wi-fi sync, mi tukaj ne pokaže opcije sync now....je obšlesano sive barve, kar pomeni da ni na voljo.....

drugače sem pa zadovoljen in mi ni žal, da sem ga kupil...sem pozitivno presenečen

P.S. dela sedaj tudi wi-fi sinhronizacija...imam dva računa enega ameriškega in slovenskega in sinhronizacija ni delovala če sem bil prijavljen na ameriški račun, preko slovenskega deluje normalno...

Nazadnje urejeno:

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Triglav AppStore

Takojšnja prijava škodnega primera preko Triglavove mobilne aplikacije

Sodobega življenja si ne moremo več predstavljati brez mobilnih telefonov in tabličnih
računalnikov, ki odpirajo nove, bolj enostavne in krajše poti za rešitev raznovrstnih situacij. V Zavarovalnici Triglav so z namenom najhitrejše asistence strankam razvili mobilno aplikacijo za pomoč in pojasnila v primeru škodnih dogodkov.

http://www.mobile.si/articles/triglav-prijava-skodnega-primera.html

qUqOcTXy4AgxwZM1DLj2hM-temp-upload.knvenrzd.320x480-75.jpg

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
T-2 tv2go AppStore

T-2 jeva aplikacija za spremljanje naročenih TV programov kjerkoli, kadarkoli.Potrebna je naročnina na T-2 televizijo. Zastonj vsaj do 31.8.2012
cry12bpy.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Iščem en program kot je Bump, s tem, da bi delal tudi za video posnetke - rabim za prenos iz iPhona na iPad, sicer gre, če dam kot vmesni korak še računalnik, ampak iščem nekaj enostavnejšega. Pa brez Clouda če se da
grin1.gif

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
TripWolf City Guide AppStore Trenutno veliko evropskih mest ZASTONJ

Zelo uporaben offline vodič po mestu.Sploh zdaj, ko je čas dopustov, potovanj itd..

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
StillShot AppStore Trenutno zastonj

Odličen propomoček, s kateri lahko iz videa pridobimo posamezne slike, ki tvorijo video.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Team slovenia appStore

Vse o slovenski zasedbi na olimpijskih igrah.

Seedio appStore zastonj trenutno

Program, ki brezzično poveže več ios naprav skupaj, katere nato skupaj sinhrono predvajajo kak mp3 komad in je vseskupaj dosti glasneje, kot bi bilo s samo eno napravo.