Uporabni programi za IPHONE + opis + slike

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Pa ti vso to sranje dejansko kupiš? Si pa ja že za dva iPhona takih pogojno uporabnih appov nalepil.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Ta tvoj prispevek tu ni bil niti pogojno uporaben
rolleyes-1.gif

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Plastic Surgery Simulator AppStore Danes zastonj

Če ne drugega, se lahko shujšate in dobite morda potrebno motivacijo
zmaga.gif

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
SkyDrive AppStore

Za vse uporabnike , ki jim iCloud kapaciteta pomnilnika ne zadošča.Deluje preko hotmail računa in je slično icloudu, le da je v prvi meri namenjeno windows telefonom.Deluje tudi na MAC računalnikih.

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
Fantje, pripravljam se za nakup iphona in me zanima, če je gtalk že na telefonu takoj ob nakupu oziroma se ga da preko app stora naložit? nekje sem zasledil, da ne...spet drugje da je na voljo?

hvala

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
Lahko še vprašam, je razlika, če ga vzamem na Simobilu ali grem v Italijo po odklenjenega....sem na simobilu tako, da me ne ovira, če je zaklenjen, gre samo za to, če ga lahko prav tako jailbreakam kot tovarniško odklenjenega, vem, da se včasih niso dali, če si ga kupil na hrvaškem..

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.167
487
83
Lahko vzameš simobilovega in ga JB, če ni na verziji višji od 5.0.1, sicer boš moral čakati na JB.

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
To ni težava, ker bom prvič na iphonu in mi bo zaenkrat out of the box čist za dosti, za nekaj časa...do takrat bo pa JB za višjo verzijo že na voljo....upam:)

hvala

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Mislim, da so vsi 4S pri Si.mobilu na 5.1. Vsaj moj je bil iz škatlice že na 5.1, tako da JB odpade.

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.167
487
83
Glede na to, da si z androida ti bo hitro kaj manjkalo :D Meni osebno hitri vklop za wifi/bt/svetlost/3G in pa ukradene aplikacije. Ostalo mi je pa ok out of the box.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Ja, ker se še prodaja? Jaz sem tut kupil novega, pa je 4s že bil 3 mesece na trgu...

Vglavnem, apple odpošilja telefone z najnovejšo iOS verzijo, če pa se operater odloči jih hranit v skladišču, kot simobil, pol je pač opcija, da dobiš telefon s starejšo verzijo iOS.

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
Citat:
Uporabnik amacar pravi:
Glede na to, da si z androida ti bo hitro kaj manjkalo :D Meni osebno hitri vklop za wifi/bt/svetlost/3G in pa ukradene aplikacije. Ostalo mi je pa ok out of the box.

Ja glede hitrega vklopa mi bo res žal, upam da ne bo tega preveč.....vendar moram probat kaj novega, Android imam že vrh glave.....

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
tudi ja imam tako in mislim tako politiko tudi pri iphonu furat....drugače se pametnega telefona ne splača imeti

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
Evo fantje Iphone 4s je doma:) Te je moja prva igrača katera prihaja iz pod rok appla....prvi vtisi so zelo pozitivni, zadevco sem si hiter nastavil in že delujeva kot eno:) vseeno imam pa par vprašanj...glede zvonenja sem seznanjen, da ne morem dati mp3-ja razen, če uporabim http://audiko.net/....
zanima me kako je s sinhronizacijo kontaktov iz FB-ja, se to sploh da? trenutno imam kontakte tiste katere sem imel na sim kartici, brez slik, email naslovov...se lahko kontakti iz fb-ja in telefona združijo tako kot pri androidu?

Zakaj se moram vsakič ko iz appstora vlečem app ponovno vpisati oziroma samo geslo, zakaj si ne zapomni?

Lahko sinhroniziramo itunse kar preko wi-fija, da mi ni potrebno vsaki priklopiti telefon na računalnik?

zaenkrat je to to, če bo pa še kaj nejasnosti pa vprašam....

Nazadnje urejeno: