Test pomivalnih strojev

javr

Guru
6. dec 2011
1.983
1.163
113
evo vam, ljubitelji Boscha: po 3.pomivanju (prvo je bilo čiščenje stroja s priloženim čistilom) deformirana plastika košare za pribor. Upam da vse skupaj čimprej nepopravljivo crkne in da pridejo in si odpeljejo ta škart kamorkoli želijo, meni pa naj vrnejo €€€ da nabavim delujoč pomivalni stroj, prvi kriterij: ne Bosch

• Všeč mi je
  • Haha
Reactions: sajkek in novaa

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.981
11.778
113
šparal si, serija 4 ima predal in je case closed. ne bo pa 500 eur
1745819212184.png

BojanP

200. registrirani uporabnik
24. jul 2007
3.978
2.651
113
A samo serija 2 ima še košaro? Model je kupil najcenejšega Boscha in sedaj se buni nad kvaliteto. :valjamse:

• Všeč mi je
Reactions: sajkek

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.701
5.313
113
Ko sem jaz kupil bosch-a, je bila v nekaterih boljših modelih košarca priložena, čeprav je imel tretji predal. Kot sem pisal, bosch serije 6 je meni zdržal najmanj od vseh strojev doslej do prve odpovedi in potrebe po serviserju. Dobri dve leti. Candy in beko sta delala 7-8 let, ko je bila prva odpoved in takrat nisem popravljal, temveč menjal. Vsak stroj z boschem vred je imel problem, da je začel spuščati vodo.
Nima veze kateri model je kupil. Če niso v stanju zagotoviti, da bi izdelek delal približno par let, potem ga ne smejo dati na trg.

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.981
11.778
113
opevali smo, da ce ze, gremo po nemško. Še vedno so možne limone in nategi.

tole bo poklical na servis in bo dobil drugo košaro, pri bekotu pa bi potreh mescih dobil drugo, verjetno napačno, pa ponovi vajo, pri gorenju pa verjetno take košare niti nimajo več. In podobne rabote. Na to sem/smo opozarjali.

Saj, pa vi opevate Bosch, Bosch, Bosch. Jaz pa vam dopovedujem, da je vse isto sranje, samo drugo pakovanje. Ampak neee, Bosch je zakon. Je ja, moj qrac.
mode je treba vseeno prevert kje se je stric Robert nahajal, vsaj v tem primeru....na stroju piše da je Polski, gledal neki časa nazaj mislim da frenč tip frižiderja, boš itak, notr pa napis made in prc...

je treba prevert kje je blo narejeno pa za ktere trge, potem pa dalje

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.439
1.485
113
Ko sem jaz kupil bosch-a, je bila v nekaterih boljših modelih košarca priložena, čeprav je imel tretji predal. Kot sem pisal, bosch serije 6 je meni zdržal najmanj od vseh strojev doslej do prve odpovedi in potrebe po serviserju. Dobri dve leti. Candy in beko sta delala 7-8 let, ko je bila prva odpoved in takrat nisem popravljal, temveč menjal. Vsak stroj z boschem vred je imel problem, da je začel spuščati vodo.
Nima veze kateri model je kupil. Če niso v stanju zagotoviti, da bi izdelek delal približno par let, potem ga ne smejo dati na trg.

E vis, meni pa 6 dela zdaj ze dve leti, leti pa vsaj 2x dnevno. Tako da..

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.439
1.485
113
Leta =/= leta.. 1 leto pri nas ni enako eno leto pri bilo kom od vas, si upam trditi. Jebi ga, nas je pet, kuhamo doma. 2 stroja sta minimum.