Uporabni programi za Android + opis + slike

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
Jaz imam Photo Grid in je kul in simple za uporabo
smile-1.gif

maš free al plačljivo verzijo?
jst imam free pa zlo male in slabe slike shranjuje. Evo zadnji pirmer 474x578px.
frown-1.gif

Tudi jaz imam free verzijo in nisem bil na to pozoren ...

Sem gledal na telefonu, ok, na FB upload tudi OK (itak že FB manjša slike, pa sem mislil, da je to to).
Ja, velikost bi res morala biti večja ...
frown-1.gif

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.183
495
83
Če rabi kdo f1 2012 in mu je preveč 20€, se mi lahko javi na zs, pa dobi link, sicer je 4.41 verzija, ampak to je to za taki denar.

OK, nisem testiral, torej ponudbo umikam
tongue-1.gif

Nazadnje urejeno:

roCkY

Guru
2. sep 2007
2.595
501
113
4.41 na GTAB10.1 konkretno zeza saj ne delajo prehodi med zasloni. Ne pokaže menuja aplikacije in jo je treba vedno zapreti. 4.42 ima to rešeno.
Meni je dober € na dirko s tekočim supportom sprejemljiva cena in mi ni niti na misel prišlo, da bi "crack" iskal..
LIVE špila brez težav. Opcija za download pa ima nekaj težav. Nekajkrat se pritoži, da ne more do serverja potem pa le naloži. Očitno je premalo mišic ali pretoka na strani serverjev.

lalan

Pripravnik
12. maj 2008
895
0
16
Ski Jump 12 mi dela kar nekaj težav? Sem že odstranil in ponovno namestil, im je isto? Ali se da kako drugače počistiti datoteke?

eCoyote

Pripravnik
21. apr 2009
500
0
16
Fun4Days.Com
Ali pozna kdo bar code scanner, preko katerega lahko on-line preveriš podrobnosti o artiklu, katerega črtno kodo potegneš čez? To sem pred časom videl pri kolegu...Enkrat smo se v lokalu zajebaval in veselo skeniral laško ipd. vse mu je napisalo - datum izdelave, rok trajanja itd..

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Jaz za to uporabljam "goggles."

Je pa odvisno od samega izdelka, koliko podatkov dobiš ven.
Lahko pa da se motim in obstaja nek super program.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Če bo kdo našel kaj boljšega od Googles naj pove katerega in zakaj je boljši?
wink-1.gif

Naj mi kdo priporoča kak dober diktafon (sound recorder).