Uporabni programi za Android + opis + slike

22. jul 2007
13.440
1.679
113
124
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
Google Play Family Library tudi za aplikacije in filme(poleg glasbe).
Omogoča skupino do 6 uporabnikov.
Ali to deluje, če si account nastaviš na USA tudi pri nas?
dCqWE2i.png
klik
tongue-1.gif

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Ko bodo to zrihtali, bom pa kako aplikacijo več kupil. Sem ravno razmišljal kako bi kupljene aplikacije prestavil na drugi racun in potem imel tega na vseh telefonih prijavljenega zraven.

nUUb

Fizikalc
2. jul 2013
784
37
28
Živjo

Pri prijatelju sem na iphonu videl da ima aplikacijo MUSI ki predvaja glasbo z youtuba tudi pri zaklenjenem zaslonu. Zanima me ali obstaja takšna aplikacija tudi za android

Hvala

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Namsto youtube aplikacije uporabi firefox brskalnik in ta omogoča v "background-u", drugače plačljiva zadeva je YouTube Red...

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
Obstaja xposed plugin, ki omogoča background playback kar v YouTube aplikaciji. Deluje tudi pri ugasnjenem zasloni. Je pa potreben root in xposed framework.

I

Izbrisan uporabnik 17097

Citat:
Uporabnik Borg pravi:
Jaz imam tudi podoben problem.Preden pridem domov imam v bližini unifi,telefon se poveže nanj toda ko pridem domov je ta signal še vedno toliko močan(čeprav slabši od domačega) ne preklopi pa avtomatsko na domačega.Kako to uredit s kakšno aplikacijo nastavitvami?da bi mi ko pridem domov avtomatsko preklopilo na moj domači Wifi,unifi ne bi rad izklapljal ker večkrat zunaj kje pride prav da se poveže nanj.
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.seah0rse.swififree
https://play.google.com/store/apps/details?id=org.kman.WifiManager
sprobaj in sporoči
wink-1.gif

ali pa s kakim taskerjem, ko prideš ob 16h domov, se ti wifi izklopi in vklopi, in se ti bo potem sam povezal na boljši signal. ne bo pa delalo, za kake vmesne ure.
Citat:
Uporabnik Borg pravi:
Citat:
Uporabnik Borg pravi:
Jaz imam tudi podoben problem.Preden pridem domov imam v bližini unifi,telefon se poveže nanj toda ko pridem domov je ta signal še vedno toliko močan(čeprav slabši od domačega) ne preklopi pa avtomatsko na domačega.Kako to uredit s kakšno aplikacijo nastavitvami?da bi mi ko pridem domov avtomatsko preklopilo na moj domači Wifi,unifi ne bi rad izklapljal ker večkrat zunaj kje pride prav da se poveže nanj.
No jaz bom to aplikacijo,ki jo je predlagal Fusion kar pohvalil
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.seah0rse.swififree
Hvala.5*
No po daljšem testiranju sem ugotovil, da ni nekih izboljšav s temi aplikacijami. Problem ostaja. Wifi s slabšim signalom ne preklopi na boljšega. Včasih ja včasih ne včasih potem raje ročno preklopim, tudi na mobilne ne preklopi čeprav je boljši signal. Tako da če kdo pozna kakšno rešitev aplikacijo se priporočam.

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Vse kar dodajaš v Google calendar imaš imaš nato na tablicah, pc-jih, etc. ie povsod, kjer si prijavljen z svojim Google računom. Pazi samo, da imaš v svojem Google računu odkljukano sinhroniziranje koledarja.

Nazadnje urejeno:

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.421
2.583
113
Mislil sem, da bi nekje shranil - izvozil eno x datoteko )txt), in jo potem po potrebi uvozil nazaj v Android alpikacijo.