Uporabni programi za Android + opis + slike

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Kako Chrome na telefonu prperičat, da bo prvo iskal po slovenskih straneh?

Primer; sem bil v trgovini, gledam ene naprave in hočem nekaj preverit na netu. Pa mi ne vrže ven niti ene slovenske strani. Se čudim, kaj tega pri nas sploh ni al kaj.
Pridem domov, probam na pc-ju, pa prve dve strani samo slovenskih zadetkov.

krava

Majstr
5. sep 2007
3.675
342
83
www.kacnje.eu
Googlu prevečkrat preprečuješ, da si shranjuje podatke o tebi (piškotki in ostalo
evil.gif
), potem pa so iskalni rezultati "slabši".

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
On še hudčiveo dober ve kje sem
wink-1.gif

Mogoče imam res kaj onemogočeno, samo, kot sem že rekel, on ve, da sem v sloveniji. Mikrolokacija, kot je recimo kraj sloveniji par pri googlanju ni pomembna.
Kje je pol tista kljukca, da bo še vedu kdaj sem na sekretu:))?

krava

Majstr
5. sep 2007
3.675
342
83
www.kacnje.eu
Točno ne vem, ampak mislim, da je tudi pri Lokaciji nekaj na to temo. Pa mogoče v brskalniku (ali pa kakšen preprečevalnik piškotkov). Marsikaj lahko preprečuje, saj tudi uporabljajo marsikaj.

Hunter

Pripravnik
6. dec 2007
55
0
6
Koroška
Pozdravljeni,

ali obstaja kakšna aplikacija, s katero bi prišel do fotografij na poškodovani micro SD kartici?

Hvala za nasvete.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.895
708
113
Te zadeve je veliko bolje delati na računalniku. Daj kartico v adapter (tisti na navadno SD velikost), po možnosti na adapterju zakleni kartico pred pisanjem in zaženi nek restore program (jih je kar precej).

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Po posodobitvi telefona sem izgubil par funkcij.
Trenutno me najbolj moti, da se telefon ne prižge, ko ga primem v roke, če me čaka kak email.

Pa da se ne prižge, ko ga dam stran od ušesa. Ugasne pa se ko ga približam ušesu. Uporabljam pa exdialer.

Ko vštekam slušalke, v dropdown meniju mi ne ponudi mojih programov, samo par privzetih.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
za slušalke je po defaultu
http://forums.androidcentral.c...67911706124.jpg
prej mi je nametalo notri vsega boga, kot je zgoraj na sliki in si je zapomnil najbolj uporabljene. Tako sem imel en moj app na prvem mestu, ker sem ga največ uporabljal.
Sedaj pa imam samo 4 samsungove appe.

Se bojim, da fc ne bo rešil težav, da so to samsungove greške:(

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
za odklep zaslona po končanem klicu je bil kriu prah na senzorju.
2x močno pihnil v mrežico od slušalke, prah je izginil, in senzor spet dela kot mora.

Primus

Fizikalc
23. avg 2007
1.722
85
48
Osrednje Slovenska
1drv.ms

Na fotki vidim da uporabljaš "Smart WiFi Toggler", ki ima precej nastavitev. Jaz bi od programa rad le to, da mi Wifi vklaplja in izklaplja, ko je na razpolago poznano WiFi omrežje in da je takrat, ko je WiFi izklopljen, vključen podatkovni prenos (2G, 3F ali LTE), če ga nisem že sam prej onemogočil. Je to s tem programom mogoče? Mi lahko napišeš kako ga nastaviti, do bo delal zgoraj opisano?

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
slikca ni moja, je z neta sposojena.

Tvojga vprašanja pa ne razumem najbolj. Če vklopiš wifi in podatkovni prenos, ima wifi itak prednost. Če pa ni wifi-ja pa podatkovni prenos dela.
Če podatkovni prenos izklopiš in bi vseeno rad, da je vklopljen, ko ni wifi-ja, pa probj z macrodroid-om.

Primus

Fizikalc
23. avg 2007
1.722
85
48
Osrednje Slovenska
1drv.ms
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
slikca ni moja, je z neta sposojena.

Tvojga vprašanja pa ne razumem najbolj. Če vklopiš wifi in podatkovni prenos, ima wifi itak prednost. Če pa ni wifi-ja pa podatkovni prenos dela.
Če podatkovni prenos izklopiš in bi vseeno rad, da je vklopljen, ko ni wifi-ja, pa probj z macrodroid-om.

Preveri kaj Smart WiFi Toggler zmore (instaliraj in pojdi skozi nastavitve), pa ti bo jasno kaj sprašujem.

To glede podatkov mi je itak jasno, vendar pa ima Smart WiFi Toggler kup funkcionalnosti (preveri!), ki jih ne znam najbolje nastaviti in sem upal, da ti uporabljaš ta APK in ga znaš v detajle nastavit.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
sem na hitro pogledal, pa ga ne razumem najbolj.
a stalno prižgan wifi res tolk več baterije požre kot en drug program, ki tudi more delat v ozadju?

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.895
708
113
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
sem na hitro pogledal, pa ga ne razumem najbolj.
a stalno prižgan wifi res tolk več baterije požre kot en drug program, ki tudi more delat v ozadju?

Kaj si pa ti sploh predstavljaš da programi delajo v ozadju? Saj nima kaj za delat. Kakšna sinhronizacija potem pa je to to. Saj ne boš skozi bitcoinov minal v ozadju.
rolleyes-1.gif