Uporabni programi za Android + opis + slike

22. jul 2007
13.722
1.812
113
124
To mislim da gre samo v kombinaciji sTMC, drugače brez ustavljanja vozila in varnega iskanja nove poti ne bo šlo
sprasujem se.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Ja.
Upam, da je v njej kup pohodniških poti in potem ko sem na terenu, da preverim, če sem na pravi poti. Sem namreč talent za raziskovanje (beri; skrent s poti)
smile-1.gif
)
Iz slikc zgleda, da imajo tudi dober iskalnik za izlete, kar bi mi tudi zelo prov prišlo.

Aja pa, da dela v offline načinu je obvezno!

Nazadnje urejeno:

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
s tem imam v preteklosti slabe izkušnje, pa še iskalnika izletov vrjetno nima.

so mi odgovoril, da si lahko izbrano pot shranim za offline. Bom enkrat probal, pa da vidim.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Pri Monolitu mi ni bilo všeč to, da ne moreš nastavii jezika... Ker imam v telefonu nastavljeno angleščino, je tudi aplikacija v angleščini...

lalan

Pripravnik
12. maj 2008
895
0
16
Meni pa Camera Zoom FX izostri, preden se pa posnetek naredi, je pa zopet neostro? Sicer imam privzeto app "Fotoaparat", katerega pa ne znam utišati ob škljocanju?

lalan

Pripravnik
12. maj 2008
895
0
16
Citat:
Uporabnik lalan pravi:
Meni pa Camera Zoom FX izostri, preden se pa posnetek naredi, je pa zopet neostro? Sicer imam privzeto app "Fotoaparat", katerega pa ne znam utišati ob škljocanju?
Če se kdo kaj spozna?
rolleyes-1.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.465
147
63
Citat:
Uporabnik lalan pravi:
Citat:
Uporabnik lalan pravi:
Če se kdo kaj spozna?
rolleyes-1.gif

Veliko Samsungov na začetku je imelo to težavo z fokusiranjem.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Pri Monolitu mi ni bilo všeč to, da ne moreš nastavii jezika... Ker imam v telefonu nastavljeno angleščino, je tudi aplikacija v angleščini...

sedaj lahko spremeniš v slo
wink-1.gif

aplikacije mi pa še ni uspelo sprobat, ker tam ko sem med vikendom želel iti, ni našlo tiste poti
frown-1.gif

jesen

Pripravnik
18. okt 2010
577
7
18
Imam prenosnik povezan z pc računalnikom v službo. Zdaj pa bi za podobno povezavo želel uporabiti tablico galaxy tab 10.1
Kateri program potrebujem za to povezavo, lahko je tudi za plačilo.