Uporabni programi za Android + opis + slike

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Verjetno sem ga pihnil in ni vezano samo na kitkat, ampak tudi na software suite
redface-1.gif

Nimam Z, ampak Z2, na ZL-ki pa še čakam kitkat update, da vidim ali bo Motion razdelek ali ne ...

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Samsung S5

Sploh ne najdem lockscreena oziroma načina kako prenest ikonco tja.

Zanimivo. Jaz imam Note 3, pa vidim vse, kar ti hočeš. Na lock screenu lahko imaš več zaslonov (drsaš levo, desno, pa so različni screeni), na glavnem zaslonu pa imaš neodgovorjene (vidiš kdo te je klical), smse (vidiš od koga in del sporočila). Če so pa res pri S5 to omejili so naredili slabo zadevo. To je dobro, da vidiš kdo te je klical/pisal sms
smile-1.gif

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
Ima kdo kakšno idejo za slovenski jezik na kitajskem telefonu z Android 4.2.2 ? Telefon ima slovensko tipkovnico, za slo. jezik pa napiše , da podpira samo starejše and. od 4.2.2. Drugače telefon dela super, znamke Cubot.

22. jul 2007
13.723
1.813
113
124
Kako je z vpisi na koledarju, če povrneš telefon na tovarniške nastavitve?
Ali ostanejo vnosi na računu ali se tudi tam zbrišejo, sprašujem hipotetično če se bo kdaj to zgodilo?
Recimo tudi, da ni bila uporabljena kakšna bacup apk.

Nazadnje urejeno:

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.895
708
113
Če imaš podatke v koledarju vezane na Google račun, potem ti bodo zapisi ostali (se bodo ponovno sinhronizirali). Če pa jih imaš samo na telefonu, potem pa žal ne.

Preveri na https://www.google.com/calendar/ če imaš kakšne dogodke vpisane.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Ali obstaja app, ki zna "prisilit" telefon, da uporablja recimo 3G ali bojši signal?

Recimo, da sem na območju, kjer je 3G signal, vendar je dosegljiv bolj po vetru. Če bi kak app znal sforsisrat, da ne preklopi takoj na 2G, ko zmanjka vetra:)?

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.895
708
113
Kakšen telefon? Na Nexusih vtipkaš *#*#4636#*#* v dialer in preko servisnega menija to nastaviš. Mogoče to dela tudi drugje.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
@philips
ko pritisnem zadnjo zvezdico vse zgine in sem nazaj na imeniku

@WeWatchingYou
mal preveč firbca po telefonu (wifi, slike, gps) se trudim, da ne nameščam kr vsega povprek.
drugač pa hvala!