Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Mah, meni mi je Endomondo risal črte po morju, ko sem bil cca 100m stran, na ovinkih je kazal ravno črto, pa na istem telefonu. Sportstracker je točen v "nulo"
Poskusil sem vse programe, in najbolje deluje Endomondo in Polar je pa res, da ju imam na iPhonu od 4 naprej, tudi na Galaxy s4 in Active dela super, na slabših modelih pa ne dela točno. Endomondo in Polar je tudi super za urejanje na njihovi strani....
Jaz imam Runtastic (sem enkrat v akciji kupil PRO verzijo) in nimam nobenih pripomb. S SportsTrackerjem (sicer že kar nekaj časa nazaj) sem imel težave, saj se mi je dogajalo, da se je zapiral ali rebootal telefon.
Piše da je kompatibilen z androidom 4.3. Moram pogledat, kaj ima za eno verzijo.
Je pa telefom Galaxy 3 mini. To je sploh dovolj zmogljivo za te aplikacije?
Če malo izkoristim tole telo. Kateri HR senzor pa je trnunto najboljši (Polar, Runtastic, Sport Tracker, kateri drugi).
Iščem pa nekaj kar bi delalo na čimveč programih in, da ima sam pas dober doseg.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.