Uporabni programi za Android + opis + slike

tic

Pripravnik
Izključen uporabnik
31. avg 2007
319
0
18
Zivjo,
poskusi s temle, App Backuo&restore, nisem pa preprican, ce bo naredil backup za placljivo app. Za ostale preverjeno dela.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik tic pravi:
Zivjo,
poskusi s temle, App Backuo&restore, nisem pa preprican, ce bo naredil backup za placljivo app. Za ostale preverjeno dela.
Preverjeno dela za vse. Tudi tiste, ki jih kupiš, narediš backup in v roku 15 min refund
wink-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Iščem dve aplikaciji

1. da določim kdaj se lahko telefon šele začne polnit, ker bi bil 24/7 priklopljen na polnilc.

2. gsm1 priklopim na hifi, z gsm2 pa upravljam musko, ki bi jo potem predvajal gsm1. Na katerem gsm je glasba, mi v tej fazi še ni pomembno. Pa nimam wifi v dosegu, tko da razni dlna playerji žal odpadejo.

@Nobody
jst za take stvari uporabljma kr google koledar, ki ga itak že imajo vsi inštaliranga in ravno tako lahko potrdijo udeležbo. Ni pa tko lepa app:)

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
2. gsm1 mi leži v predalu, pa bi rad najprej probal brez stroškov;) Menda pa ja ni tak problem dva pametna telefona med seboj povezat:)?

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
thnx za ta app.

tudi preko xbmc in za podobne zadeve sem že googlal, samo je problem, ker vse laufa preko wifi. Kako naredit, da se bota telefona med seboj pogovarjala preko wifi-ja, ker le tega ni v bljižini.

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Če nimaš wifi, lahko uporabiš tudi kaj takega V bistvu je to DUN server za androida. Z druge naprave se lahko potem povežeš na prvo prko bluetooth DUN. Ko imaš povezavo vzpostavljeno, je pa preko BT vzpostavljen tudi tcp/ip stack. Potem pa lahko uporabiš poljubno remote control aplikacijo, ki normalno dela preko WiFi.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
hvala vsem za predloge!

Probal sem vse programe pa še en kup drugih, ki sem jih sam našel.
Vbistvu preko BT ni noben dober. Še tist, ki je najboljš kazal, ima to slabost (oz vrjetno je za to kriv android), da se povezava prekine, ko se zaslon zaklene.

Zadevo sem recimo, da rešil z wifi tethering oz hotspot-om in aplikacijo bubbleupnp Pri tej povezavai potem poteka komunikacija preko wifi (samo med telefonoma), kar je super, ker ni izgube kvalitete na glasbi, glasbo imaš lahko na bilo katerem telefonu, BT pa se lahko uporablja za duge stvari.

Ampak, ker sem potem ugotovil, da to ni čist to, kar si želim
redface-1.gif

Kako nastavitv telefon, da se zaslon ugasne in NE zaklene
sprasujem se.gif
Vbistvu bi touch še vedno bil aktiven, samo slike ne bi bilo. V nastavitvah sem našel za zaksnjeno zaklepanje, vednar ne deluje tako kot si jst želim.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Sicer vidim, da si nekaj že ugotovil, pa vseeno.

Na gsm v predalu vklopiš tethering, nanj prav tako naložiš samo glasbo, potem pa se preko katere od remote aplikacij povežeš gor in samo upravljaš predvajanje glasbe na njem. Potem tudi nimaš težav z zaklepom in podobno.

Alternativa, ki dela pa tudi preko gsm omrežja je TeamView - samo če gsm1 ni samsung, moraš malo pobrskat po xda developpers kako narediti, da bo delovala povezva android to android.

Zakaj se ti pa zaslon ne sme izklopit? http://www.droidforums.net/for...king-phone.html

Nazadnje urejeno:

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
tole glede zaslona...
projekt bi rad drugače izvedel, da bo v uporabi samo gsm1. Sicer bo veliko več fizičnega dela, ampak bo pa topšit, če mi uspe:)
Z uporabo in raziskovanjem sem ugotovil, da tole povezovanje in upravljanje preko dveh gsm-jev ne bi bilo tako super, kot je na začetku zgledalo:(
Sedaj pa samo še najdem čas in pogum:)

nUUb

Fizikalc
2. jul 2013
793
39
28
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
hvala vsem za predloge!

Ampak, ker sem potem ugotovil, da to ni čist to, kar si želim
redface-1.gif

Kako nastavitv telefon, da se zaslon ugasne in NE zaklene
sprasujem se.gif
Vbistvu bi touch še vedno bil aktiven, samo slike ne bi bilo. V nastavitvah sem našel za zaksnjeno zaklepanje, vednar ne deluje tako kot si jst želim.

Aplikacije-> nastavitve -> developer options -> Stay avake

to če maš telefon prikloplen na polnilc se ekran ne zaklene

SimonS

Pripravnik
25. feb 2012
340
11
18
http://www.racunalniske-novice...oid-in-ios.html

Zakaj te budale oglašujejo Spotify, če Slovenija ni podprta?? Tudi če spremeniš državo v UK npr., se ne da registrirat. Napiše, da aplikacija ni mogoča v vaši državi. Mogoče bi šlo nekako s proxiji, ampak to ni rešitev. Preklet Majster! Bi bli zaj lepo pod Avstrijo, pa nebi meli problemov z raznimi Ebayi, Amazon, Google Music, itd. =/