Uporabni programi za Android + opis + slike

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik lukak85 pravi:
zdravo,

da ne berem celotne teme pa iščem.
Potrebujem torrent program za tablico. Sem jih že poskusil nekaj vendar ali se mi aplikacija zapere ali pa ni maximalnega downloada oz. je omejen na 250 do 300 kb/s.

hvala za pomoč

Jaz imam tega.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobilityflow.torrent

Ne vem, da bi bila kaka omejitev. Poglej pod nastavitve, da nimaš slučajno nastavljene omejitve prenosa.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
pozna kdo nacin, kako usposobit certifikat od banke v firefoxu? Vem da gre in da se na ta nacin izognes glupemu lockscreenu, ki ga imas prisilno ko cert v sistem instaliras

Potrebuješ add-in cert manager. Jaz uporabljam FF izključno za Klik in imam verzijo 10.05, ki je ne želim posodabljati, ker mi v novejših cert manager ni delal. Aja, imam cert manager verzije 1.5

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.666
9
38
Ljubljana- okolica
Fantje iščem blacklist program. In sicer tak ki zavrne klic kot da je zasedeno. Do sedaj so vsi tisti ki sem jih preizkusil najprej zazvoni nato prekine(to pri klicatelju) na tak način ima galaxy x cover 2 že v sistemu..
Kakšna ideja?

tomket

Zelenc'
29. maj 2013
16
0
1
dbest, hvala!
cool-1.gif

saiko

Pripravnik
16. avg 2007
383
1
18
Kransterdam
Obstaja kašen app, ki bi povezal telefon in tablico za remote control?
Kontrola bi mi prav prišla ko predvajam film na tablici, pa da ne rabim ustajat iz kavča, če npr. želim pavzo
smile-1.gif

Hvala!

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
vrjetno misli filme, ki so v mapi video_ts in imajo .vob končnico. Ja tudi te zna bsplayer predvajat

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.191
7.997
113
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
vrjetno misli filme, ki so v mapi video_ts in imajo .vob končnico. Ja tudi te zna bsplayer predvajat

Točno te mislim. Namreč MX Player mi ni predvajal. BS player sem pred časom odstranil, ker je bilo rečeno, da MX Player predvaja vse.
rolleyes-1.gif

tic

Pripravnik
Izključen uporabnik
31. avg 2007
319
0
18
A morda kdo ve kako se imenuje apk, ki te slika ce kdo vtipka napacno kodo oz. Vzorec. Sliko pa potem lahko poslje na mail ali mms.

brlje

Pripravnik
24. jul 2011
321
6
18
Ljubljana
Brskal sem in nisem nič najdel, pa nevem tudi če je za to temo...
zanima me naslednje:
Če je na telefonu instalirana aplikacija, .apk pa izbrisan ali se da in katero orodje zapakira datoteke nazaj in kako to spraviti nazaj v .apk in prenest recimo na USB ali v oblake?
In ja, ne, nima se kje te aplikacije za dolpotegnit razen še enkrat mastno plačat.
Hvala

Nazadnje urejeno: