Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
ne vem kaj zelis povedati in me niti ne zanima. Mi je pa hecno, da obstajate ljudje, katerim voznja po cesti povzroca tak stres, da ste sposobni v svojem prostem casu razpravljat le in samo o tem.
Meni si rekel, da nej vrnem izpit ( nekaj v tem stilu) če me že en avto zaslepi za 2s. Ne da se mi iskat posta. Sam je spet razlika, da tega v centru LJ ne boš občutil, na ozki cesti, kjer maš desno skale in levo ograjo, pa zelo. In moje ugotovitve so potrdile tudi inštituije. Sicer pa jebeš inštitucije. Sej vidiš, da klapo to pač moti. Pediater se vozi po takih cestah in vem zakaj dežju pravi fack off. Ti, ko kruzaš po AC, tega pač ne boš razumel kako je. Če pa slučajno kdaj prideš v tako situacijo in te ne zmoti, pa prov. Če bi jaz kdaj prišel v tako me tudi nebi. Vsakodnevno pa rata tečno.
Razpravljam pa zato, ker marsikdo ne ve, kako je treba v določenih situacijah reagirat. Zato, ker jim nihče ne pove. Zakaj? Odkar sem videl delo avto šole se vprašam, kdo si to želi. Policaji itak samo streljajo na mestih, ko nima nobene veze z ničemer.
Sej vem, da je težko, ker imam prav. Videi le povejo vse. Čakam, kdaj se mi bo začelo pregledovati nitke v rezervnih žarnicah in štet sponke v prvi pomoči.