Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
škoda časa, živcev, teh impuilzov s tastature.
ali je mlad in neumen, ali pa star in zabit. za razliko od mnogih en zagovarjam nobenih opcij, ideologij, ampak ko vidim kje smo danes..in to ne skozi oči delavca za trakom in študenta, vaškega sinčka..mi rata slabo. sam folk..mah..raja je raja
Ko sam pomislim, da je bila Slovenija leta 1939 približno na razvitosti Avstrije in ko pogledam, kje je Avstrija danes (oz. koliko je Slovenija v tem času zaostala) - tudi meni rata slabo.
Seveda je že takrat bila Ljubljana na nivoju Dunaja in Maribor na nivoju Gradca. Itak.
Pa prekmurje in dolenska sta imela že takrat polno industrije in turizma.
Takrat je bilo več kot pol prekmurcev v hišah iz blata, mi v slovenskih goricah pa smo bili vindišarji.
Kaj pa je bilo v avstriji takrat leta 39 pametnega? Dunaj, Salzburg in Tirol, ostalo je bila totalna revščina, prav tako kot tukaj.
Poglej gradiščansko, štajersko in koroško, še sedaj so daleč za zgoraj omenjenimi.
Kaj pa je bil Gradec. Nula, začel se je razvijat ko smo slovenci in hrvati začeli nosit gor denar, ker pri nas ni bilo takih šoping centrov (west center in metro sta bila začetek vlaganj v trgovine v Gradcu).
Le od kod ta denar za zapravljanje?