A to je argument, da mojim besedam obrneš vrstni red in smatraš za odgovor. Daj pojdi prestevati programe na pralnem stroju, bo več koristi.A bejž, temu se rečem samo dolg spomin. Tebi ga pa očitno manjka. Dejansko si sam ignorant in nevednež. Bora pa, par dobrih pesmi in na stara leta rahlo kesanje in nič drugega.
kolk je bil star ko ga lemil, kako ga je lomil in kje je končal ( bival zadnja leta) ? Pa od cele Juge glih Slovenijo najde za žvet? Čudno ne?In kaj je narobe, če se pokesaš za svoja dejanja? A v življenju vsi delamo vse prav?
Dobre komade je pustil za sabo, za nas.
Ja bogi revež, kako smo žleht, da smo ga tako prizadeli.Prizadelo ga je, da njemu ljubi slovenski narod želi stran.
Ph jaz jih vsaj poznam, zate pa ne vem če jih sploh znaš uporabljat, prase šovinistično.A to je argument, da mojim besedam obrneš vrstni red in smatraš za odgovor. Daj pojdi prestevati programe na pralnem stroju, bo več koristi.
Kaj je problem četnikov? Da so komunajzarji, monarhisti, nacisti ali kaj novega?Ja bogi revež, kako smo žleht, da smo ga tako prizadeli.
Na facebooku opažam spet ta čuden "trend". Tako imenovani samooklicani antifašisti, ki jih tudi osebno poznam, v vseh debatah prav oni najbolj goreče zagovarjajo in opravičujejo tega šovinista in četnika.
Če bi bil problem ne bi prejel imenovanja v vojvodo.Kaj je problem četnikov? Da so komunajzarji, monarhisti, nacisti ali kaj novega?
Ti ne moreš vedeti, ali je bilo obžalovanje resnično ali ne. Samo tale bi, a žal je že prepozno, da bi Bora pihnil v pojočo travico.Nič ni narobe, če dejanje, besede resnično ožaluješ. Njegovo kvazi obžalovanje je bila pa čista nuja. In Srbi svojih dejanj nikoli ne obžalujejo. Samo žrtve delajo iz sebe, tako kot vožd Bore.
Pričakovano. Klasičen domet čustveno nezrele osebe povezane s slabo vzgojo staršev.Ph jaz jih vsaj poznam, zate pa ne vem če jih sploh znaš uporabljat, prase šovinistično.
A to o sebi govoriš, ali si se za trenutek pogledal v ogledalo?Pričakovano. Klasičen domet čustveno nezrele osebe povezane s slabo vzgojo staršev.
Seveda obžaloval! Iskreno je obžaloval, ker se ni izšlo, da bi Srbi preprečili Slovensko osamosvojitev.Ti ne moreš vedeti, ali je bilo obžalovanje resnično ali ne. Samo tale bi, a žal je že prepozno, da bi Bora pihnil v pojočo travico.
Poglej priponko 91967
Saj Natanjahu se bo tudi kesal. Ga boš pri tem isto goreče podpiral, kot to pijano enkrat rdečo drugič kvazi črno razvalino?In kaj je narobe, če se pokesaš za svoja dejanja? A v življenju vsi delamo vse prav?
Dobre komade je pustil za sabo, za nas.