Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Daj še enkrat preberi, prišlo je od odvetnika.
Medtem so vsi pomembnejši funkcionarji že zanikali, da bi se Mladiæ zdravil v VMA v tem obdobju.
Citat:
Uporabnik Thesmos pravi:
E moj Softic, v vsaki temi ti zmanka argumentov in potem poklices na pomoc prijateljcka z stirimi osmicami s katerim potem podpihujeta versko nestrpnost. Taki so ti danasnji internet frajerji....
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Medtem so vsi pomembnejši funkcionarji že zanikali, da bi se Mladiæ zdravil v VMA v tem obdobju.
Odvetnik pa je dobil od Jezusa... Mogoce pa nima kaj drugega za pocetiSicer je pa ze iz diagnoza jasno da JE bil zdravljen ,ker taksno zdravljenje ni mozno kjerkoli ali za kogarkoli.
Taksno zdravljenje je tudi v Sloveniji kompliciran proces kaj sele na Balkanu. V bistvu 99,9% Balkana do tega zdravljenja sploh ne pride (prej umre).
Mozno je pa tudi da je kot popoln anonimnez v bolnici nekje v 3pm prezivel 3 mozganske kapi, prejmal kemoterapijo, itd, itd. Nihce od vpletanih nikoli ni nic posumil. Za identifikacijo je pa uporabil kartico od lokalne videoteke
Citat:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Odvetnik pa je dobil od Jezusa... Mogoce pa nima kaj drugega za pocetiSicer je pa ze iz diagnoza jasno da JE bil zdravljen ,ker taksno zdravljenje ni mozno kjerkoli ali za kogarkoli.
Taksno zdravljenje je tudi v Sloveniji kompliciran proces kaj sele na Balkanu. V bistvu 99,9% Balkana do tega zdravljenja sploh ne pride (prej umre).
Mozno je pa tudi da je kot popoln anonimnez v bolnici nekje v 3pm prezivel 3 mozganske kapi, prejmal kemoterapijo, itd, itd. Nihce od vpletanih nikoli ni nic posumil. Za identifikacijo je pa uporabil kartico od lokalne videoteke
Pa nisem ti jaz vidoviti Milan, tko kot ti, ki veš za vse procese zadaj ter razmišljanje posameznikov. Resnično me začenjaš fascinirati s svojo zblojenostjo. Čestitam, res.
Citat:
Uporabnik softi pravi:
in verjetnost, d aje prišel kot janez novak je minimalna
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ja, na vma kot savo radoseviæ
Citat:
Uporabnik softi pravi:
normalno, da je bil..a ti zgleda k pickica k s eje zarad dveh zlatnikov poturčil..me ne
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Na mrtvoga lava i zec [censored] šilji bi se lahko reklo zate...
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
a ti to spremljas
Da