Ujeli Ratka Mladiæa

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Ena "najbolj iskanih oseb na Balkanu" je do leta 2004 se uradno prejemala in dvigovala pokojnino v Srbiji. Sicer pa dokument ni prisel od mene ampak od Ratka Mladica. Verjeteno ze ve kje je bil zdravljen.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Daj še enkrat preberi, prišlo je od odvetnika.

Medtem so vsi pomembnejši funkcionarji že zanikali, da bi se Mladiæ zdravil v VMA v tem obdobju.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:

Medtem so vsi pomembnejši funkcionarji že zanikali, da bi se Mladiæ zdravil v VMA v tem obdobju.

Odvetnik pa je dobil od Jezusa... Mogoce pa nima kaj drugega za poceti
crazy1.gif
Sicer je pa ze iz diagnoza jasno da JE bil zdravljen ,ker taksno zdravljenje ni mozno kjerkoli ali za kogarkoli.

Taksno zdravljenje je tudi v Sloveniji kompliciran proces kaj sele na Balkanu. V bistvu 99,9% Balkana do tega zdravljenja sploh ne pride (prej umre).

Mozno je pa tudi da je kot popoln anonimnez v bolnici nekje v 3pm prezivel 3 mozganske kapi, prejmal kemoterapijo, itd, itd. Nihce od vpletanih nikoli ni nic posumil. Za identifikacijo je pa uporabil kartico od lokalne videoteke
zmaga.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Thesmos pravi:
E moj Softic, v vsaki temi ti zmanka argumentov in potem poklices na pomoc prijateljcka z stirimi osmicami s katerim potem podpihujeta versko nestrpnost. Taki so ti danasnji internet frajerji....

kdo je koga klical in kaj serjes. 8888 je model azse, ma svoje glupe fore. ampak imava pa očitno isti pogled na eno azdevo. smola.

nisem jaz tipicni obrezanc, ki klice amere na pomoc in z njimi prjateljuje ko rabi pomoc, ceprav ga istocasno na drugem koncu koljejo ko macka misi.

in argumentov proti obrezanim ne iscem. me ne ganejo. nimam s tem nic vec. ravno mi je. sem tudi ze rekel..mladicu soditi in obsoditi. precej jasna zadeva.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:

crazy1.gif
Sicer je pa ze iz diagnoza jasno da JE bil zdravljen ,ker taksno zdravljenje ni mozno kjerkoli ali za kogarkoli.

Taksno zdravljenje je tudi v Sloveniji kompliciran proces kaj sele na Balkanu. V bistvu 99,9% Balkana do tega zdravljenja sploh ne pride (prej umre).

Mozno je pa tudi da je kot popoln anonimnez v bolnici nekje v 3pm prezivel 3 mozganske kapi, prejmal kemoterapijo, itd, itd. Nihce od vpletanih nikoli ni nic posumil. Za identifikacijo je pa uporabil kartico od lokalne videoteke
zmaga.gif

Pa nisem ti jaz vidoviti Milan, tko kot ti, ki veš za vse procese zadaj ter razmišljanje posameznikov. Resnično me začenjaš fascinirati s svojo zblojenostjo. Čestitam, res.
crazy1.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:

crazy1.gif

zmaga.gif

Pa nisem ti jaz vidoviti Milan, tko kot ti, ki veš za vse procese zadaj ter razmišljanje posameznikov. Resnično me začenjaš fascinirati s svojo zblojenostjo. Čestitam, res.
crazy1.gif

Ni potrebno biti vidoviti Milan da sestejes 2+2
smirk-1.gif
ali da ugotovis je nekdo v njegovem zdravstvenem stanju moral biti zdravljen sicer bi ze zdavnaj umrl. Glede na vrsto bolezni to ni moglo biti opravljeni v neki zahojeni vaski ambulanti.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
normalno, da je bil..a ti zgleda k pickica k s eje zarad dveh zlatnikov poturčil..me ne

zgleda tako... je pravkar zelel zaprto sejo oziroma prekinitev prenosa da pojamra o svojem zdravstvenem stanju
redface-1.gif