Ujeli Ratka Mladiæa

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
a je mozno, d akle slobo govori, da smo anredili vojsko, drzavo..zdej pa nej se hebejo sami..mi nimamo nic s tem

1) to ni res ,ker se govori o sprotnem financiranju in kaj drzava mora storiti da lahko financira obe strani se naprej. Financiralo se je tudi po navidezni "prekinitivi"

2) zaradi tega odgovornost ni nic manjsa

I

Izbrisan uporabnik 474

Malo počakaj. easy zdaj išče izgovore, dokumente, filme, prisluhe, da to sploh ni res, kar je Slobo rekel oz. da gre za napko.

Če ne bo našel, si bo zmislil, ponaredil itd.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
men je čudno, da je to prišlo ven, ker to slobu pere krivde, ki mu jo niso dokazali. in hkrati yu in srbijo in zrj in kaj vem koga v odnosu oni vs bih.

precej čudno. kle gre verjetno za napako..

sam a je možno, da se lansira 'ponaredek' s takim kiksom..nemogoče

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
men je čudno, da je to prišlo ven, ker to slobu pere krivde, ki mu jo niso dokazali. in hkrati yu in srbijo in zrj in kaj vem koga v odnosu oni vs bih.

precej čudno. kle gre verjetno za napako..

sam a je možno, da se lansira 'ponaredek' s takim kiksom..nemogoče

To ni prislo ven zaradi uradnega dogovora Carle in takratnega ministra v vladi Srbije (Svilanovica) in na noben nacine ne pere krivde nikogar. Se najmanj Milosevica.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
kaj ni prišlo ven? v sojenju proti slobotu niso olajševalni dokazi prišli ven zaradi srbskega ritoliznistva..al kaj..ne razumem.

kako ga ne pere krivde. a je podpiral, financiral ali kakroli čez mejo..ja očitno ne..bil je proti.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
Malo počakaj. easy zdaj išče izgovore, dokumente, filme, prisluhe, da to sploh ni res, kar je Slobo rekel oz. da gre za napko.

Če ne bo našel, si bo zmislil, ponaredil itd.

Mislim da sem dovolj jasno zapisal in celo komentiral kaj in zakaj je to rekel....... pri tem ze pri njemu mozno zaznati precejsnjo dozo sarkazma
crazy1.gif

I

Izbrisan uporabnik 474

Zanimivo je, da se easy obesi na prav vsak stavek, ki je naperjen proti Srbiji in njeni vlogi v Balkanski vojni, ko pa pridejo dokazi o zmanjšanju vloge vpletenih ali povečanju krivde BiH, takrat pa sokaze hitro označi za neresnico, laž, ponaredke ali za neveljavne...

Sicer pa neke kredibilnosti easy (kaj šele objektivnega pojma) o tej vojni ravno nima, tako da vso to njegovo nakladanje jemljem precej z rezervo - približno tako resen mi deluje, kot Pahor, ko trdi, da ni krize...

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
kaj ni prišlo ven? v sojenju proti slobotu niso olajševalni dokazi prišli ven zaradi srbskega ritoliznistva..al kaj..ne razumem.

kako ga ne pere krivde. a je podpiral, financiral ali kakroli čez mejo..ja očitno ne..bil je proti.

Transkripti sej niso smeli biti objavljeni ali uporabljeni na sojenju pred ICJ. To je bil pogoj Srbije da sploh preda te transkripte sodiscu. V transkriptih pise koliko je placeval (uradno in neuradno), koga, kdaj, ...

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
Zanimivo je, da se easy obesi na prav vsak stavek, ki je naperjen proti Srbiji in njeni vlogi v Balkanski vojni, ko pa pridejo dokazi o zmanjšanju vloge vpletenih ali povečanju krivde BiH, takrat pa sokaze hitro označi za neresnico, laž, ponaredke ali za neveljavne...

Sicer pa neke kredibilnosti easy (kaj šele objektivnega pojma) o tej vojni ravno nima, tako da vso to njegovo nakladanje jemljem precej z rezervo - približno tako resen mi deluje, kot Pahor, ko trdi, da ni krize...

Stavki niso "bremenilni" ampak bi morali biti smesni in dejansko so. Nisem se jaz "obesal" ampak je to izbor Srba iz Beograda (Petar Lukovic) in kaksna dokazi obstajajo o krivdi BIH pri agresiji na BiH?!
crazy1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:

Transkripti sej niso smeli biti objavljeni ali uporabljeni na sojenju pred ICJ. To je bil pogoj Srbije da sploh preda te transkripte sodiscu. V transkriptih pise koliko je placeval (uradno in neuradno), koga, kdaj, ...

če berem tole kar si objavil dobim občutek, da je bg želel, da slobota obesijo. ker ti transkripti so..oprostilni, ne obremenilni.

mi ne gre skupaj..iz naposanega vidim, da ni želel nikogar plačevati. in ponavlja se zgodba, da tko kto ej mustafa zapustil sct in šel na fronto, je tudi milan zaoustil vj in šel na fronto.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:

če berem tole kar si objavil dobim občutek, da je bg želel, da slobota obesijo. ker ti transkripti so..oprostilni, ne obremenilni.

mi ne gre skupaj..iz naposanega vidim, da ni želel nikogar plačevati. in ponavlja se zgodba, da tko kto ej mustafa zapustil sct in šel na fronto, je tudi milan zaoustil vj in šel na fronto.

Transkripti se niso skrivali po Milosevicu in ne zaradi njega ampak zaradi vloge Srbije. Tudi na plan niso prisli zaradi Milosevica ampak na sojenju generalnu generalu vojske Srbije (Perisic). Njega se zagotovo spomnis iz zabavnih dogodkov okoli Mostarja in Hercegovini.
priden.gif

Btw, kaj vidis oprostilnega v:

SLOBODAN MILOŠEVIÆ:
Ja sam govorio: veliki Sovjetski Savez je pao i raspao se na ekonomiji. Mi ne možemo da dozvolimo da se raspadne ova Jugoslavija na ekonomiji, zato što neko ima ovakva ili onakva mišljenja kada je trenutak da se pređe sa ratne na mirnu opciju. Ratna opcija u Bosni je iscrpljena; ovo je Vrhovni savet odbrane i moramo otvoreno razgovarati – ratna opcija je iscrpljena, jer su sve zauzeli što je trebalo zauzeti. Sada, kada je ponuđeno pola Bosne, smatramo da to treba da se prevede na mirnu opciju. Mi nemamo moguænosti da dalje finansiramo ratnu opciju, bez obzira kako ko to procenjivao.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
škoda, da nisem bil jaz general

Generali in oficirji nasploh so bili deklice za vse in brez dejanske moci. Nekatere so celo pretepali, ponizevanje se zacne ze pri Milosevicu.