Ujeli Ratka Mladiæa

Thesmos

Pripravnik
15. dec 2010
391
0
16
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
eazy, ti kar tupi, Judje vas, Jenkiji vas..... vsi vas ponižujejo kljub bajnemu bogastvu.

Zakaj se ne pohvalis kako so te pretepali v soli a? Dusevno zaostali se mi smilijo, vendar ti se mi ne....

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
seveda so srbi krivi

slobo, radovan, ratko, arkan, aksentijeviæ, pavkoviæ, seselj..kdo pa drug..

to so posamezniki in ne generaliziraj kot ponavadi
priden.gif

srbi so ok ljudje in moji dobri prijatelji. seveda ne maram nacionalistov in gobezdačev, ki jih je izven srbije več. slovenija je odličen dokaz za to
grims-1.gif

ghibli

18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
V tistih letih vas musličev še ni bilo! Če pa je kakšen bil je bil tih kot miška.

a so tebe musliji pred kratkim spolno zlorabili al kaj... ker frustracije ki jih trosiš tukaj niso stare

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
kje si videl srbe kot dobr eljudi in kaj ima slovenija pri tem. tukaj je..čudnih 90% prislejencev iz bivših republik in od teh 90% jih je 90% obrezanih.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.785
6.176
113
blizu močvirne prestolnice
Ni bilo zlorab ne tepeža, to je le boj ene vere proti drugi oz. mi Slovenci, Hrvatje, Srbi, Makedonci ,ČrnoGorci, Bolgari bratje po veri in kot Slovani bi morali skupaj držati proti skupnim sovražnikom.. Te pa je lahko sram da kot Hrvat podpiraš tiste...... .Misliš da se imajo musliji iz BiH za Hrvate? Pozabi na to ! Tudi sam poznam par muslimanov, tisti iz Kladuše so OK ostali so.............

Nazadnje urejeno:

ghibli

18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
kje si videl srbe kot dobr eljudi in kaj ima slovenija pri tem. tukaj je..čudnih 90% prislejencev iz bivših republik in od teh 90% jih je 90% obrezanih.

pišešpišešpišeš.... ne pamtiš;-)

softi verjetno niti ti nisi slab sam seruckaš ga tukaj da glava peče.

pa brez zamere. ko se vidiva plačam
nahrung002.gif

ghibli

18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Ni bilo zlorab ne tepeža, to je le boj ene vere proti drugi oz. mi Slovenci, Hrvatje, Srbi, Makedonci ,ČrnoGorci, Bolgari bratje po veri in kot Slovani bi morali skupaj držati proti skupnim sovražnikom.. Te pa je lahko sram da kot Hrvat podpiraš tiste...... .Misliš da se imajo musliji iz BiH za Hrvate? Pozabi na to ! Tudi sam poznam par muslimanov, tisti iz Kladuše so OK ostali so.............

slovani smo bratje praviš! a med slovani ni muslijov al kaj? daj đeri ne seri.

jamiekarai

Pripravnik
26. maj 2010
667
0
16
Titovo velenje
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
a sodnik govori srpsko?

Da
priden.gif

Sodniku ni treba brati obtoznice (obtozeni jo dobi v pisni obliki) ampak vseeno je sel iz principa brati povzetek obtoznice. Preden zacne Mladicu pove da to sicer ni potrebno ampak da vseeno bo
aplauz.gif

muhaha da res ne govori.

p.s ce bo kdo iz trubunala iz haga bral tole se zna zgodit da bo sov kdo kot prica gor ker ste tok 100% in vsi vete kaki so bli njegovi zlocini. Dokler ga ne bojo obsodli je še vedno general mladič ...

p.s.s učinkovitost haškega tribunala se kaže na primerih proti šešlu , Karadžiču , Miloševiču in ostalim ... (nic od nic)

Nazadnje urejeno:

ghibli

18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Vprašanje kaj so verjetno mešanica med turki in Slovani. Te je pa kot Hrvata lahko sram.

Me je kt hrvata lahko sram
bonk.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
je..žal.

prek oceana se zdrava logika in razum spustita pod pvorečje..podobno je proti jugu in potem vzhodu
nekako pa anrašča proti zahodu..ampak an tej celini

ghibli

18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
kje ga serjem.

dejva zdej čist resno, brez sranja..pa izija sem dal za ta čas na ignoree

467716-post_slo.gif

in kaj je po tvoje resno?
trobljenje o zadevah ki si jih slišal od deda solunca in prebral na čudnih straneh!

izija na ignoree? zakaj? a te sj€be s fakti?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
resno ej renso..jaz sem ze do sedaj bil..ampak dejva ponovit, resno..

izica na off zato, ker se pogovarjam s tabo..pa da se ne prepletajo rdece niti..lahko pa odpres novo temo.

deda solunac..nima pri tem nic..a je sploh bil solunac?

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Penzionisanom oficiru JNA država nije počela da isplaæuje naknadu u penziji, koja mu je nepravedno oduzeta

Popov traži pomoæ Ministarstva pravde
Autor: K. Živanoviæ

Beograd - Pukovniku JNA u penziji Berislavu Popovu država još nije počela da isplaæuje razliku u penziji, koja mu je u proteklih 17 godina uskraæena, dok je penzionisani general JNA Vlado Trifunoviæ tu razliku nedavno počeo da dobija.

KLIK

Trifunovic je resil 250 svojih vojakov (VJ) in je moral cakati cca 20 let, nekaj casa je prezivel celo v zaporu. Za Mladica so pa zadeva resili v nekaj dneh
crazy1.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Si pri nih pobiral novice?
grin1.gif

Nadrealisti so se ze takrat norcevali iz tvojih zgodbic, ti pa se danes siris
hysterical-1.gif