kaj te boli kaj sem jaz delal. predvsem nisem sral v gate kot ti.
in za razliko od tebe in zelenega, verjamem v več resnic. in ja, muslimanska resnica ni edina resnica. amopak vem, elektrika ti napaja tv, tv trobi eno zgodbo in ti verjames. cudno, d ane verjames pahorju, da je vs eok in da izi ne verjame amerom kaj so anredili z obamo
če bi bil ti zmozen nekega intelegenčnega razmišljanja bi videl, d aje izi navadna s sovraštvom prepojena in zaslepljena izrojena duša. v isti sapi hvali in graja američane in njihov odnos do islama. ampak kdo si ti, da kaj takega vidiš.
v bosni tudi nisi bil. ali si mogče bil. v sarajevu..v 2000+ letih. si oapzil islamsko prepojenost na vsakem koraku. prav vre ven. verjetno ne, ti tega ne zmores. si samo malomeščanski tip.
in ko boš dojel, da je resnic več, da niso vse enako zastopane, ko boš zmožen iodpreti oči in videti kam danes drvi ta kotel, s kosovom na čelu, boš mogoče dojel neke zadeve..ampak spet..kdo si ti, da bi to dojel.
mene bi bilo sram take omejenosti. sej niste vec v komunizmu in enopartijskem sistemu. maš usrani net, pa zgooglaj za resnico druge strani. tko k izi googla cele dneve, da potesi svojo zeljo po bolecini, dej ti googlaj, da potesis zeljo po..realnosti..ampak ne..pozabljam, da ti tega ne zmores. ne zmores videti 3 plati medalje. in zato ej bolje da si tiho in se ne mečeš ven. ker v vsej tej zgodbi je vseeno kaj sem jaz in kje sem jaz. lahko sem 20 letnik, k je bil se v jajcih takrat, lahko sem pa 'morilec'. irelevantno v tej zgodbi. sam spet, kdo si ti, da bi lahko to dojel.
lepota cloveske anrave je v tem, da se da z njim manipulirat, ga obračat, mu delat kar češ..sam zna tje treba. inizi z nejgovimi prodornimi linki to dela. in ti iz slo tv poznas tudi to zgodbo. in zahod zeli to zgodbo. ampak, a to pomeni, da druge zgodbe ni? a to pimeni, da arkanovci niso spucal vzhodne bosne in trupla s kamioni odvazal v drino? a to pomeni, da v srebrenici ni bilo 50k zrtev, ki so spet v veliki emri koncali v drini ali bili sezgani? a to pomeni, da druga stran ni naredila nič grioznega? ne, ne lektričar, to pomeni samo to, da nimaš vseh resnic in informacij pred sabo. sams pet, kdo si ti, da bos razumel kaj je infromacija, od kej vse prihajajo itd.
in sramotno je, da pri svojih rosnih letih nisi sposoben ene racionalne kritike in razmisleka. sramotno je, da sanjas o nekih idealih, ki jih vec ni. sramotno je, d ane vidis, d aje ans izi prepojen s sovrastvom in da bodo taki kto je on v roku 50 let naredili novo balkansko vojno. in to smao zato, ker taki obstajajo na vseh straneh. prpeojeni s sovrastvom, mrznjo, prezirom, brez perspektive zivljenja in ambicij. danes se mu je izpolnila zivljenjska zelja in gledal je mladica po tv v haagu. namest da bi naredil kaj pametnega, ker ta bednik bo v haagu umrl z ali brez izijevih oči.
zdej s epa skuliri, vzam se v roke in zresni se. bod nek zgled, ne zaplankan fijakerski konj