npr. podganam...
Da ne kupujem nekaj brezveze...
Rabim nekaj res učinkovitega. Tista pšenica odpade.
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
npr. podganam...
Citat:
Uporabnik garner pravi:
Najbolj učinkovito boš naredil, če boš v roke prijel vile pa jih z vilem nabodu, tk sem jaz naredu.
Nič nič druzga pomagalo.
Citat:
Uporabnik Ted pravi:
Mi jih uspešno lovimo s "pištolo". Voluharji ne marajo prepiha. Na več koncih odpreš rove in čez pol ure preveriš kateri je zakopan. Tistega ponovno odkoplješ in daš noter pištolo za voluharje. Čez 15 minut poči in to je to. Ponoviš vajo.
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
npr. podganam...
Današnje podgane so se že "amerikanizirale" eno pošljejo jest, pa počakajo da vidijo reakcijo.
Jaz sem jih mel v garaži so mi vse posrale pa ni nobene hrane tam, sem kupil tako imenovano "mehko vabo"
(nekako tako), vaba je v vrečkicah, diši po čigumiju, deluje pa tako, da vseka v telo po 3 dneh, torej podganca
lepo poje par paketkov tekom teh dni, pol pa ji to samo še noge obrne proti nebu, če se razumema.
Mislim da je kila tega 3-4€ v vseh trgovinah z robo za kmete.
Imam v garazi vedno eno vrečko, ko zmanjka nastavim novo, in jih lepo hranim
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Je protistrup, samo vseeno ne priporočam uživanja.
Sicer pa par 10000 Slovencev jemlje ta "strup" as we speak. Po navodilih zdravnika in za namene redčenja krvi. Seveda v precej manjših koncentracijah. Marivarin.
Pa potrjujem, da je stvar učinkovita. Enkrat na leto se na podstrešje strese dve škatlici in je mir.