Učinkovit strup proti zalegi?

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
npr. podganam...

Da ne kupujem nekaj brezveze...

Rabim nekaj res učinkovitega. Tista pšenica odpade.

Seba81

Majstr
25. avg 2009
2.052
120
63
Doma
Ti kar mal pšenice al pa kaj podobnega fino z gipsom zamešaj, zraven pa le pusti vodo, da nebo od žeje umrla.
grims-1.gif

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.813
555
113
42
povsod malo
Maček 3 leta star in mu 2 dni nič ali malo daš za jest, da mu klikne nagon po lovu ujame vse kar miga pa tud če ni užitno.
Naš je bil tolk divji, da je hotu še kužke 8 tednov stare pojest sam ga je psica k pamet spravla
grin1.gif

B81

22. jul 2007
37.746
11.024
113
Mi smo meli miši na podstrešju in smo 2 mački zaprli gor za en dan pa pol pa samo vodo zraven. Ko sem šel po njih, sta spali, miši pa ni bilo več
grin1.gif

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
hysterical-1.gif
ga je psica k pameti spravila.....

Ko sem imel na vikendu problem s podgano sem na Hrvaškem kupil nek strup v vrečkicah, rdeče barve, filano kot neka pasta v vrečkice....Žival je požrla pol kile strupa in preverjeno crknila ker sem njene ostanke nabasal že povsem posušene na podstrešju....
Ko sem pa pred časom imel podoben problem doma sem pa kupil nek strup v plehnati piksni , prav tako v vrečkicah, modre barve, pa se mi zdi da ga ne marajo.... Raje imajo mišnico z malo sira in slanine.....

pikovit

Pripravnik
3. feb 2008
402
2
16
53
kamnik
Ker je tema ravno o zalegi,pa mene zanima,če ima kdo nasvet kako zanesljivo uničiti voluharje na vrtu in krte na travniku-voluharji so požrli ves radič,na travniku je pa sto krtin.....

garner

Deliverance banjo boy
19. nov 2009
547
0
16
Zahod
Najbolj učinkovito boš naredil, če boš v roke prijel vile pa jih z vilem nabodu, tk sem jaz naredu.
Nič nič druzga pomagalo.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
npr. podganam...

Današnje podgane so se že "amerikanizirale" eno pošljejo jest, pa počakajo da vidijo reakcijo.

Jaz sem jih mel v garaži so mi vse posrale pa ni nobene hrane tam, sem kupil tako imenovano "mehko vabo"
(nekako tako), vaba je v vrečkicah, diši po čigumiju, deluje pa tako, da vseka v telo po 3 dneh, torej podganca
lepo poje par paketkov tekom teh dni, pol pa ji to samo še noge obrne proti nebu, če se razumema.

Mislim da je kila tega 3-4€ v vseh trgovinah z robo za kmete.

Imam v garazi vedno eno vrečko, ko zmanjka nastavim novo, in jih lepo hranim
evil.gif

Nazadnje urejeno:

Ted

Guru
8. sep 2007
1.712
588
113
Mi jih uspešno lovimo s "pištolo". Voluharji ne marajo prepiha. Na več koncih odpreš rove in čez pol ure preveriš kateri je zakopan. Tistega ponovno odkoplješ in daš noter pištolo za voluharje. Čez 15 minut poči in to je to. Ponoviš vajo
smirk-1.gif
.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Ted pravi:
Mi jih uspešno lovimo s "pištolo". Voluharji ne marajo prepiha. Na več koncih odpreš rove in čez pol ure preveriš kateri je zakopan. Tistega ponovno odkoplješ in daš noter pištolo za voluharje. Čez 15 minut poči in to je to. Ponoviš vajo
smirk-1.gif
.

Ima starc na vikendu. kako se ze reče? Voluharica?

Chillamo na vrtu in srebamo pivo, ko samo slisis "petardo" nekje v daljavi, pol pa samo tisti nasmešek "gottca bitch!"

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
npr. podganam...

Današnje podgane so se že "amerikanizirale" eno pošljejo jest, pa počakajo da vidijo reakcijo.

Jaz sem jih mel v garaži so mi vse posrale pa ni nobene hrane tam, sem kupil tako imenovano "mehko vabo"
(nekako tako), vaba je v vrečkicah, diši po čigumiju, deluje pa tako, da vseka v telo po 3 dneh, torej podganca
lepo poje par paketkov tekom teh dni, pol pa ji to samo še noge obrne proti nebu, če se razumema.

Mislim da je kila tega 3-4€ v vseh trgovinah z robo za kmete.

Imam v garazi vedno eno vrečko, ko zmanjka nastavim novo, in jih lepo hranim
evil.gif

to so znale podgane že dolgo preden si ti fotru iz jajca v jajce skakal

umrejo zarad notranjih krvavitev po nekaj dnevih, če se prav spomnim ni protistrupa, zato je jeba če človek ali domača žival to poje

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Nam so tudi te vrečke pomagale, so deratizirali kanalizacijo in so seveda podgane preselile sedež podjetja v našo klet
rolleyes-1.gif
Nagrizle tetrapake mleka, preluknjale pokrove vloženih zadev, pojedle pol zelenjave... Po enem tednu ko smo vrečke nastavili ni bilo nobene več, začuda pa smo samo eno našli mrtvo, kam so šle ostale ne vem.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Je protistrup, samo vseeno ne priporočam uživanja.
smirk-1.gif

Sicer pa par 10000 Slovencev jemlje ta "strup" as we speak. Po navodilih zdravnika in za namene redčenja krvi. Seveda v precej manjših koncentracijah. Marivarin.

Pa potrjujem, da je stvar učinkovita. Enkrat na leto se na podstrešje strese dve škatlici in je mir.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:

Je protistrup, samo vseeno ne priporočam uživanja.
smirk-1.gif

Sicer pa par 10000 Slovencev jemlje ta "strup" as we speak. Po navodilih zdravnika in za namene redčenja krvi. Seveda v precej manjših koncentracijah. Marivarin.

Pa potrjujem, da je stvar učinkovita. Enkrat na leto se na podstrešje strese dve škatlici in je mir.

Yo, Doc!

Potemtakem podganjušo odznotraj raztali/raztopi, al kaj ji naredi? Ker jimel sem jih polno garažo (v enih starih blokih)

In hudiča niti ne vidiš crknit, sam hišnik je rekel da ni videl ene mrtve, tako da zgleda kot da bi pobegnile...

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Zadeva dejansko blokira proizvodnjo faktorjev strjevanja krvi. Nekje par dni traja, da se obstoječi porabijo, potem pa žival počasi pogine zaradi notranjih krvavitev. Običajno se zavleče v kak kot, ker je smrt vse prej kot hitra. Dejansko je zadeva počasna in zelo boleča. Na njihovo žalost pa tudi blazno učinkovita, zato se kljub krutosti masovno uporablja.