Ne bo prav kmalu. Še vsaj 10 let ne. Ena revija si je malo narobe tolmačila press release in potem so jo drugi mediji povzemali.Pa Seatov kmalu ne bo več kot avtov.
Ne bo prav kmalu. Še vsaj 10 let ne. Ena revija si je malo narobe tolmačila press release in potem so jo drugi mediji povzemali.Pa Seatov kmalu ne bo več kot avtov.
Ranger ni hibrid. Pa če že, se kupi F150 Raptor.Ford Ranger Raptor ..nujno.
A si ti že dvigoval 70 kilski pralni stroj v SUVa?Zakaj pa ne… zadnjo vrsto sedezev podres in gre noter lazje, kot v karavana… Prtljaznik je res oonavadi krajsi, je pa visji, kot pri karavanu… Tudi bicikle se da na tak nacin vozit, ce snames prednje kolo… ceprav je bolj komot na prtljazniku na kljuki…
V bistvu ne rabim statusnega simbola, ampak sedaj imam elektricne zice in usnje-mikrofibra in kdor ne ve kako lahko je obrisat usnje ko nanesem notri blato ker nas ja na poti iz Blegosa nevihta ujela…Ranger ni hibrid. Pa če že, se kupi F150 Raptor.
Tip je kakor iskal velik prostoren SUV hibrid za drugo ppuberteto. Explorer temu odgovarja, je velik, prostoren in udoben kar zadovolji potrebo po prevažanju tovora. Awd in dvignjen tudi za terensko vožnjo. ima zmogljiv V6 bencinski motor, poln opreme in blink blink efekt, ki zadovolji drugo puberteto in je priključni hibrid, da občasno nekaj prišparaš.
Ampak zdaj je popravil in vidim, da v resnici išče neko ceneno kapelco. Pozabite!
Res je, ne isce masine za drugo puberteto, ampak v bistvu soft jajcka za v trgovino in k masi v nedeljo..ce se bi hotel izzivet bi sel v smeri mojega predloga, kar se tice Suva, ali pa ni nujno Suv, recimo vsaj mustanga 350/500, ce ze preferiram Forda, oz ekvivalent v drugi znamki ..sam ga ni pomojeRanger ni hibrid. Pa če že, se kupi F150 Raptor.
Tip je kakor iskal velik prostoren SUV hibrid za drugo ppuberteto. Explorer temu odgovarja, je velik, prostoren in udoben kar zadovolji potrebo po prevažanju tovora. Awd in dvignjen tudi za terensko vožnjo. ima zmogljiv V6 bencinski motor, poln opreme in blink blink efekt, ki zadovolji drugo puberteto in je priključni hibrid, da občasno nekaj prišparaš.
Ampak zdaj je popravil in vidim, da v resnici išče neko ceneno kapelco. Pozabite!
A si ti že dvigoval 70 kilski pralni stroj v SUVa?
Bicikla če ga ne razstaviš - kolo, sedež ne spraviš pokončno not.
Govorim za Škodilaka in C5 Aircross VS C5 karavan.
Bi šlo po bregu dol, ko ni treba ogrevat kabineKoliko pa zmore tale Subaru hibrid v elektricnem pogonu? Ali bi slo 10-15 km brez uziganja motorja?
No sej zdaj pa sva na isti valovni, en bicikel v SUV ali karavan leže - pogojno do servisa, če se pelješ not sam ali v dvoje.Sem…
Glede biciklov… v karavana ga se tezje spravis pokonci not, ker je ponavadi nizji od prtljaznika pri SUV-u…
Jaz primerjam tisto, kar sem imel… Mazdo6 karavan in Mazdo CX-5…
Jok prvo specialko za 12 jurjev in komplet dresov od Bora Hansgrohe in UAE, pa za ziher še Bahrain!Kupi naj električno kolo pa bo..