Uber aka Taxi...

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.508
361
83
35
Al pa Kaya Solo, 22-letnica, katere poslanstvo je deljenje nasvetov za boljse zivljenje. :bonk: Vecji papak si, lazje uspes v nasi domovini.

Vojnik

Guru
16. apr 2017
1.475
1.011
113
Upam, da Uber pride. Ga redno uporabljam povsod, kjer je na voljo. Super izkusnja, nikoli nobenih tezav. Pri nas pa nategunski taksisti napovedujejo prosteste…

gr69

Guru
15. dec 2009
11.784
2.811
113
še v SLO - ampak komaj
Šur … ni začeli bodo kleni Janezi voziti …

Vprašajte se kako si kot potnik zaščiten pri Uberju (ja vem - tudi pri naših taksistih ne vse čisto). Dokler ne stanje je vse ok in “poceni” - ko pride do sranja pa ni Uberja nikjer in se ti razpravljaj z voznikom.

• Všeč mi je
Reactions: jest5

Vojnik

Guru
16. apr 2017
1.475
1.011
113
Šur … ni začeli bodo kleni Janezi voziti …

Vprašajte se kako si kot potnik zaščiten pri Uberju (ja vem - tudi pri naših taksistih ne vse čisto). Dokler ne stanje je vse ok in “poceni” - ko pride do sranja pa ni Uberja nikjer in se ti razpravljaj z voznikom.
Daj nehaj… jaz se dnevno vozim z njimi. Vidis, kdo te pride iskat, s kaksnim avtom, kaksen je rating voznika, po koncani voznji ga ocenis. Ce ima slab rating, ima manj moznosti za delo. Ce gre kaj narobe, ga v appu prijavis. Vozili so me Pakistanci, Sirijci, Marocani, Iranci, ni da ni. Vse vrhunsko govorili Anglesko, projazni, ni da ni.

• Všeč mi je
Reactions: erikson

erikson

Guru
25. avg 2007
23.091
6.849
113
nika kovac taksist jefim.png

Šef taksistov v državi Dejan Jeftim vsekakor ne bo dovolil, da mu kdo hodi v zelje in prevzema njegov posel. Z Niko Kovač ima dogovor, da taksisti brezplačno vozijo na njene referendume, ona pa pri Golobu poskrbi, da ima morebitna konkurenca čimveč administrativnih ovir.

Razen če bo on glavni za Uber v Sloveniji, kot je probal v Srbiji zastopati Ruski Yandex Taxi.

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: Vojnik in jest5