Sedaj gremo po poti pristne slovenske nevoščljivosti in razvrednotenja uspehov ostalih, a neCitat:
Uporabnik sandra pravi:
A ima vesna kakšno vrednost v tujini? Sploh vedo zanjo?
Po domače povedano: on si bo lahko vsaj z nečim rit obrisal, ti boš pa ostala s posrano ritjo.Citat:
Uporabnik sandra pravi:
Ne samo s tem si lahko rit obriše, po domače povedano.
Se strinjam, jaz se tudi tega ne bi mogel iti. Ampak on očitno uživa v tem, pa še služi zraven. Tako da, to je to...Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Ne vem, zgleda moras biti clovek za kaj taksnega. Definitivno pa to ni delo, ki bi me osebno izpopolnjevalo oz s katerimi bi lahko rasel kot osebnost. Je pa moderno iskati bliznjice in biti pol budala, vsaj po izjemni sreci, ko dobi donacijo. Za moj okus pateticno, ampak on zgleda srecen.
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Se strinjam, jaz se tudi tega ne bi mogel iti. Ampak on očitno uživa v tem, pa še služi zraven. Tako da, to je to...Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Ne vem, zgleda moras biti clovek za kaj taksnega. Definitivno pa to ni delo, ki bi me osebno izpopolnjevalo oz s katerimi bi lahko rasel kot osebnost. Je pa moderno iskati bliznjice in biti pol budala, vsaj po izjemni sreci, ko dobi donacijo. Za moj okus pateticno, ampak on zgleda srecen.
še glede izjemne sreče: sem precej prepričan, da je to igra.