Sem peljal včeraj. Naložil notri dva mulca, pa tasta namesto žene. Pa smo šli domov v garažo, nato po mestu, pa nekaj relacije in nato še v hrib. Zelo všečna vožnja. Obrneš ga skoraj na mestu. Pozitivno presenečen.
Pa če malo "čustva umirim". Voznikov sedež se mi je zdel skoraj brez bočne opore. Notranjost je sicer barvno razgibana, a precej prazna. Sicer je res, da ni nekih odvečnih dodatkov. Vrata mi čudno "loputajo". Za naše potrebe je potreben dokup nekaterih dodatkov, ki potem zadevo še dodatno dražijo, in se mi zdi celoten nakup recimo za nekje 2k "predrag". Pozabil sem vprašati, če se dobi parkirne senzorje tudi spredaj (zaradi vožnje v garažo). Pozabil sem vprašati tudi kakšno je ogrevanje prve šipe (sneg).
Smo blizu. Tale twingec bi pri nas zamenjal Puntota, ki hvaležno nalogo pri bajti opravlja že 15 let. In je to zelo dober "nadomestek", ker tu razen osnovnega "razkošja" pač ni bilo.
Malo skrbi baterija na dolgi rok. 8 let garancije, kar pomeni, da ti jo zamenjajo, če pade kapaciteta pod 75%. Se pravi se doseg lahko moteče zmanjša, če se potrebe spremenijo. Ampak pri tem nakupu bo šlo pač tudi za "miselni preklop". Za daljše relacije bo morala žena vzeti večji avto, ki se ga ponavadi izogiba. Bomo videli, kako ga bo sprejela žena. In do kakšene cene bomo prišli.