Tus Mobil

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Citat:
Uporabnik Bitch_Muchanon pravi:
Tako.
Bojo pa uporabniki ročno pretikali.
Upam, da bojo v Tuševih centrih znali ročno poiskati drugo omrežje.
hysterical-1.gif

BTW: Komu bojo pa leteli cekini, ko bo Tušev uporabnik izbral Mobitelovo omrežje?
grims-1.gif

Bič, glede da delaš v mobilni sferi, bi res lahko bil malce bolje poučen glede tehnikalij. Ali pa so ti že vsi tehnični svetovalci podlegli pritiskom konkurence?
evil.gif

Uporabnikom ne bo prav nič treba na roke pretikati reči, kot jim tudi ni bilo treba za časa Vege. Telefon nastavijo na avtomatsko iskanje omrežja in bo telefon opravil celotno štorijo zanje.
smirk-1.gif

Glede handoverja samih klicev med dvema omrežjema (Inter PLMN handover) je pa povsem druga štorija. Teoretično izvedljiva, praktično pa polna glavobolov in zapletov. Me zanima, zakaj reči nimate vi narejene z Avstrijci in Hrvati? Saj ste one big happy family.
smile-1.gif

Komu bodo leteli cekini, ko bo uporabnik na M@ omrežju, je pa itak jasno (Simobilu ziher ne).
grin1.gif

Ogo

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Oho, lepa. :D Pa smo mislili, da si nepodučen napram drugim uporabnikom.
wink-1.gif

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Citat:
Čeprideš enkrat z avtomatskim iskanjem na Mobitel bo konec, ne?

Česa bo konec?
confused-1.gif

Kontrolo nad izbiro omrežja ima vedno mobilni terminal. Pri avtomatskem iskanju bo slednji vedno nazaj prešaltal na domače omrežje, ko bo v področju pokrivanja s slednjim. Domače omrežje ima pri avtomatskem iskanju vedno najvišjo prioriteto.
grims-1.gif

Ogo

lithium

Pripravnik
18. avg 2007
588
8
18
Citat:

Česa bo konec?
confused-1.gif

Kontrolo nad izbiro omrežja ima vedno mobilni terminal. Pri avtomatskem iskanju bo slednji vedno nazaj prešaltal na domače omrežje, ko bo v področju pokrivanja s slednjim. Domače omrežje ima pri avtomatskem iskanju vedno najvišjo prioriteto.
grims-1.gif

Ogo

Hm, problem je, ko si uporabnik nastavi ročno izbiranje omrežja in nastavi na mobitel.
To se pa zna dogajati, sploh dokler pokritost ne bo solidna in se bo povezava prekinjala če prideš v območje slabše pokritosti...

Davno nazaj sem tako nastavil eni starejši teti ki je imela prepaid na Vegi, kasneje pa jo pa iz Vege klicali, da ja lahko uporablja vega omrežje tam kjer je ...
grims-1.gif

LP, lithium

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Citat:
Uporabnik lithium pravi:
Citat:

Česa bo konec?
confused-1.gif

grims-1.gif

Ogo

Hm, problem je, ko si uporabnik nastavi ročno izbiranje omrežja in nastavi na mobitel.
To se pa zna dogajati, sploh dokler pokritost ne bo solidna in se bo povezava prekinjala če prideš v območje slabše pokritosti...

Davno nazaj sem tako nastavil eni starejši teti ki je imela prepaid na Vegi, kasneje pa jo pa iz Vege klicali, da ja lahko uporablja vega omrežje tam kjer je ...
grims-1.gif

LP, lithium

Ta tvoja teta si je takrat pridno zapravljala možnost, da bi pri Vegi dobila dober telefon za male pare.
smile-1.gif

Ogo

lithium

Pripravnik
18. avg 2007
588
8
18
Citat:

Ta tvoja teta si je takrat pridno zapravljala možnost, da bi pri Vegi dobila dober telefon za male pare.
smile-1.gif

Ogo

Pravzaprav je bila to edina možnost da telefon za male pare normalno uporablja, ker je bil signal vege prisoten res samo v eni sobi
rolleyes-1.gif

Drugač pa vega je bla zakon kar se cen tiče
aplauz.gif

LP.

EuroDJ

500. registrirani uporabnik
18. avg 2007
349
0
16
44
Nov Tuš center v Ljubljani bo imel prodajalno Tuš Telekom, kjer bo prodajal storitve Tuš Telekom in TušMobil. Trenutno je še zaprta (še ni ploščic notr in opreme)

Slika bodočega centra Tuš Telekoma & TušMobila v Ljubljani:

Slika016.jpg

v tuš centru imajo tudi 2 živa krokodila
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

EuroDJ

18. avg 2007
349
0
16
44
TušMobil bo zgleda zaštartal na MOS v Celju. Tam bodo predstavili TušMobilove pakete

gorazdo

Pripravnik
6. avg 2007
323
1
18
Ljubljana
Delaš na Tušmobilu al imaš samo dobre informacije?

Sicer pa - vsaka konkurenca je dobrodošla...

Edit - lahko nekdo popravi naslov teme - Tušmobil se piše skupaj,... ne narazen.

Nazadnje urejeno:

EuroDJ

18. avg 2007
349
0
16
44
ne ne delam na tušmobilu. na tuš telekomovi strani piše:

Citat:
Podjetje TUŠ TELEKOM d.d. se bo letos prvič udeležilo tradicionalnega Mednarodnega obrtnega sejma MOS, ki bo potekalo v Celju med 12. in 19. septembrom. Na 100 m2 bomo predstavili celotno ponudbo telekomunikacijskih storitev za dom in pisarno, prvič pa bomo predstavili tudi pakete novega slovenskega mobilnega operaterja Tušmobil. Dogajanje bomo popestrili z dnevnimi dogodki in nagradnimi igrami z atraktivnimi nagradami.

Pridružite se nam!

Bitch_Muchanon

devil's bitch
21. jul 2007
1.165
0
36
Metropola
Končno po letu in pol bo komercialni launchi?
Pa čeprav je ob podelitvi licence za opravljanje GSM storitev zahtevana doba enega leta?

Čestitam!

PS. Se telefoni še kupujejo preko druge roke in nadgrajujejo pri hišnih mojstrih?
stupid-1.gif

EuroDJ

18. avg 2007
349
0
16
44
Citat:
Končno po letu in pol bo komercialni launchi?
Pa čeprav je ob podelitvi licence za opravljanje GSM storitev zahtevana doba enega leta?

Čestitam!

PS. Se telefoni še kupujejo preko druge roke in nadgrajujejo pri hišnih mojstrih?
stupid-1.gif

važn, da se začne uporabljati frekvence v 1 letu. in to so tudi storili. Naredili so najboljše kar se je dal narediti. SiMobilov lastnik (avstrijski Mobilkom) je v srbiji doživel polom. To leto je prišel na trg s omrežjem VIpMobile.En mesec pred začetkom je dajal SIM kartice. In kaj je rezultat tega? => uporabniki so bili ogorčeni ker ni nč delalo. in zdaje se ga zdrži slab ugled

EuroDJ

18. avg 2007
349
0
16
44
mislim da bo konkurenca še kako želela da se bi vrnila vega. Ker tušmobil bo raztural
smile-1.gif

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Ne razumem kako lahko vnaprej govoriš kaj bo. Testen uporabnik pa tudi nisi.

Malce me spominja na iPhone, upam da ne bo tudi takšen outcome.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Si ti Tusmobilov PRovc?

Jaz sem pred casom na spletni strani šposlal eno vprasanje... pa sem ocitno premajhna ribica, da bi mi sploh odgovorili
grin1.gif

Mi lahko sporocis kaksen njihov e-mail naslov? Ker na spletni strani ga nisem nasel
rolleyes-1.gif

EuroDJ

18. avg 2007
349
0
16
44
pa kaj če še nisem tušev tesni uporabnik, mam saj neuradni forum
smile-1.gif

na tušmobilu nikogar ne poznam vem pa kar nekaj informacij. sam to lahk rečem da se lahk konkurenci tresejo tla pod nogami. ker je še mene pozitivno presenetu.
cheer.gif