Tus Mobil

Bitch_Muchanon

devil's bitch
21. jul 2007
1.165
0
36
Metropola
In to pogodbo brez handover-a?
aplauz.gif

Retroid

Pripravnik
22. avg 2007
60
0
6
Trenutno sicer uporabljam halo, ampak se takoj ob štartu prestavim k tušmobilu. Mislim, da se simobilu obeta kar dobra konkurenca čez nekaj let. ko se tušmobil malo bolj ustali.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik Retroid pravi:
Trenutno sicer uporabljam halo, ampak se takoj ob štartu prestavim k tušmobilu ...

... zato ker ? Do zdaj niso pokazali nic oprijemljivega, razen opic v trgovini s hrano. Zakaj se ti tako mudi k njim ?

Bitch_Muchanon

devil's bitch
21. jul 2007
1.165
0
36
Metropola
K Tušu se boš prestavil zato, ker poznaš vse cene?
Ker imajo dobre in napredne storitve?
Ker je njihovo delovanje zanesljivo in tako transparentno?

Ali samo zganjaš zdraho o operaterju od katerega ni še popolnoma nič razen 500 zadovoljnih uporabnikov/zaposlenih?
crazy1.gif

EuroDJ

500. registrirani uporabnik
18. avg 2007
349
0
16
44
pač eni že vemo, da bo bil super, brez cen in ostalega. Kdor nakupuje v tušu, obiskuje planete tuš ve kaj je kakovost.

če pa obiskuješ vse od tuša še dodatno prihraniš.

22. jul 2007
13.439
1.679
113
124
Kdor nakupuje v tušu, obiskuje planete tuš ve kaj je kakovost.

če pa obiskuješ vse od tuša še dodatno prihraniš.

[/QUOTE]

hysterical-1.gif
LPWWY

VeleUM

Zelenc'
23. avg 2007
8
0
1
ma te tuš trgovine so kr neki. tle v gorici jo mamo v beznici

Nazadnje uredil moderator:

EuroDJ

18. avg 2007
349
0
16
44
tuševe trgovine so najboljše. planet tuš pa sploh, 100x bolš kot kolosej. Zdej samo čakamo da bo gantarjev kd prodal kolosej v ljubljani tušu. lahk rečem da je pred tušem svetla prihodnost

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Se mi zdi, da malo prevec optimisticno razmisljas...

"Ce" bo Tusmobil komu pobral stranke, se bo to mogoce poznalo sele cez leto, dve, tri ali celo vec... Da pa se bo to zgodilo, bo moral na trg priti z neko res izredno ponudbo (recimo pogovori kamorkoli po 2 centa, flatrate za klice kamorkoli za 10€ mesecno, telefone po zelo ugodnih cenah - recimo Nokion N95 za 100€ ... )... Ker pa vsak, ki zna malo realno razmislit ve, da s tako ponudbo ne bodo preziveli, je res malo prevec iluzije v takem razmisljanju...
smile-1.gif

Sploh pa... naj najprej kaj pokazejo in se potem hvalijo... Dosedaj ljudlje lahko samo ugibamo, kaj bo in kaj ne bo. Meni recimo so se ze zamerili, ker sem ze dvakrat preko kontaktnega obrazca poslal eno vprasanje... pa se jim ocitno ne ljubi niti odgovorit... Pustili so "dober" vtis za zacetek
grims-1.gif

EuroDJ

18. avg 2007
349
0
16
44
tušmobil ni kot drugi operaterji. kdo pa neb šel, če boš v trgovini ceneje kupoval, mel recimo v kinu polovico cenejše vstopnice. glede ugodnosti ima velik širok spekter.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Iz teh besed razumem, da je oziroma bolje receno bo (ko bo seveda) Tusmobil neka dobrodelna organizacija?
hysterical-1.gif

Cene mobilne telefonije so pri nas dokaj nizke... in kaj dosti znizevat se jih pomoje ne da, brez da bi operater s tem imel izgube... sploh pa novi operater, ki se nima nic v zaklju od prej, ko so bile cene se visoke ... in ki ga caka se ogromno stroskov, da bo sploh postavil omrezje, ki bo delovalo... Do takrat pa bo odvisen od cen, ki se jih je dogovoril z Mobitelom...

Aja.. jaz ne bi sel na Tus, ker v Tuseve trgovine ne hodim in tako ne bom imel nic od tega... v kino tudi grem zelo redko (sploh pa ne v Planet Tus, ker mi je enostavno malce predalec
smile-1.gif
) ...

Nevem no... nekateri bi lahko zaceli bolj realno misliti...
smirk-1.gif

Nazadnje urejeno:

lithium

Pripravnik
18. avg 2007
588
8
18
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Meni recimo so se ze zamerili, ker sem ze dvakrat preko kontaktnega obrazca poslal eno vprasanje... pa se jim ocitno ne ljubi niti odgovorit... Pustili so "dober" vtis za zacetek
grims-1.gif

Da, tu imam pa jaz žal enake izkušnje....
Sicer so me obvestili, da mi bodo posredovali odgovor najhitreje... a ga še danes ni...

lithium

Pripravnik
18. avg 2007
588
8
18
Citat:
Uporabnik Bitch_Muchanon pravi:
In to pogodbo brez handover-a?
aplauz.gif

Pa je vega imela handover?
Kolikor se spomnim, je povezava padla, ko si bil iz območja vega signala ...

Bitch_Muchanon

devil's bitch
21. jul 2007
1.165
0
36
Metropola
Tako.
Bojo pa uporabniki ročno pretikali.
Upam, da bojo v Tuševih centrih znali ročno poiskati drugo omrežje.
hysterical-1.gif

BTW: Komu bojo pa leteli cekini, ko bo Tušev uporabnik izbral Mobitelovo omrežje?
grims-1.gif

lithium

Pripravnik
18. avg 2007
588
8
18
Tuš centri so že dobro pokriti
smile-1.gif

Ampak ta nacionalni roaming so zelo dobro rešili nemci (sem pozabil če je bil e-plus ali takrat viag).
Če si sprejel dohodni klic v njihovem omrežju, si dobil na minuto nek dobropis (recimo en cent).
Pa so bili zato ljudje dosti raje v domačem omrežju ...

LP.