Tus Mobil

gogy

Pripravnik
14. sep 2007
459
0
16
Ljubljana
www.mobisvet.net
Citat:
Uporabnik Jest pravi:

Aja.. jaz ne bi sel na Tus, ker v Tuseve trgovine ne hodim in tako ne bom imel nic od tega... v kino tudi grem zelo redko (sploh pa ne v Planet Tus, ker mi je enostavno malce predalec
smile-1.gif
) ...

Nevem no... nekateri bi lahko zaceli bolj realno misliti...
smirk-1.gif

Taka mišljenja so trenutno normalna, saj Tuš še nima povsod tako razširjenih poslovalnic in trgovin kot Merkator, kar na nek način pove, da ne bomo hodili 20km stran, da bi kupovali v Tuš-u in da bi bili deležni ugodnosti, ki je nižja od cene bencina in porabljenega časa, da bi do tja prišli. Verjamem, da se bo mreža poslovalnic (TUŠ trgovin, planetov, ipd) v prihodnosti razširila tako, kot se bo Tušmobilova pokritost z lastnim omrežjem, kar pomeni, da bo šele tedaj vse skupaj imelo nek smisel... ali se motim?

Če ti bo nekdo ponudil možnost cenejšega življenja in kvaliteto na dosegu roke... le kdo tega nebi sprejel?

@ALL
Verjamem, da Mirko zadeve ni začel nepremišljeno.

Mnogi so pričakovali od Tušmobil-a BUM s cenami, vprašajmo pa se, kam je Vega prišla oz. odšla z BUM cenami
smile-1.gif

Res ni potrebe pretiravati glede novosti, najugodnejših cen in vse ostalo, ker si tudi jaz nebi želel delati minusa, zato da bi zadovoljil najmanj hvaležne uporabnike, ki vedno najdejo kak minus tudi tam, kjer ga dejansko ni.

Pri nas so (kot je nekdo napisal) cene že tako nizke in nima smisla pričakovati, da bodo klici po 1 bivši SIT ali brezplačno za vedno. To samo pomeni, da si bo TUŠ oblikoval svojo skupino ljudi in seveda delal na tem, da jim ponudi to kar potrebujejo. Logično je, da bo štartal s storitvami, ki so zanimive za največji krog uporabnikov (klici, sms, mms, gprs) nato pa počasi dodajal še ostalo, tako kot so to naredili vsi operaterji na svetu.

EuroDJ

500. registrirani uporabnik
18. avg 2007
349
0
16
44
Citat:
Uporabnik gogy pravi:
Taka mišljenja so trenutno normalna, saj Tuš še nima povsod tako razširjenih poslovalnic in trgovin kot Merkator, kar na nek način pove, da ne bomo hodili 20km stran, da bi kupovali v Tuš-u in da bi bili deležni ugodnosti, ki je nižja od cene bencina in porabljenega časa, da bi do tja prišli. Verjamem, da se bo mreža poslovalnic (TUŠ trgovin, planetov, ipd) v prihodnosti razširila tako, kot se bo Tušmobilova pokritost z lastnim omrežjem, kar pomeni, da bo šele tedaj vse skupaj imelo nek smisel... ali se motim?

Če ti bo nekdo ponudil možnost cenejšega življenja in kvaliteto na dosegu roke... le kdo tega nebi sprejel?

@ALL

Mnogi so pričakovali od Tušmobil-a BUM s cenami, vprašajmo pa se, kam je Vega prišla oz. odšla z BUM cenami
smile-1.gif

Res ni potrebe pretiravati glede novosti, najugodnejših cen in vse ostalo, ker si tudi jaz nebi želel delati minusa, zato da bi zadovoljil najmanj hvaležne uporabnike, ki vedno najdejo kak minus tudi tam, kjer ga dejansko ni.

Pri nas so (kot je nekdo napisal) cene že tako nizke in nima smisla pričakovati, da bodo klici po 1 bivši SIT ali brezplačno za vedno. To samo pomeni, da si bo TUŠ oblikoval svojo skupino ljudi in seveda delal na tem, da jim ponudi to kar potrebujejo. Logično je, da bo štartal s storitvami, ki so zanimive za največji krog uporabnikov (klici, sms, mms, gprs) nato pa počasi dodajal še ostalo, tako kot so to naredili vsi operaterji na svetu.

se podpišem pod to

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Uporabnik gogy pravi:

@ALL

smile-1.gif

Pomoje je eden izmed redkih, ki to pricakuje tisti uporabnik, ki na polno hvali Tusmobil (mislim, da je EuroDJ)
smile-1.gif
...

EuroDJ

18. avg 2007
349
0
16
44
zame bo ugodno, ker uporabljam tudi vse ostale tuševe storitve. vem da bo kot ostali operaterji. Zame bo najceneje prišlo v vseh pogledih, za druge pa ne vem
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
tudi men je simobil prišel najceneje in me bo še vsaj toliko časa kot bom zaposlen na si.mobilu (neglede na ostalo).
ko pa ne bom več bom pa videl, sedaj kaže da bo še vedno tako se pa nikoli ne ve ,...

b

EuroDJ

18. avg 2007
349
0
16
44
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
tudi men je simobil prišel najceneje in me bo še vsaj toliko časa kot bom zaposlen na si.mobilu (neglede na ostalo).
ko pa ne bom več bom pa videl, sedaj kaže da bo še vedno tako se pa nikoli ne ve ,...

b

če si zaposlen na simobil rajši ostani na simobilu še, ker drugače boš še zgubil službo tam
smile-1.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
tudi če nebi bil zaposlen na si.mobilu in bi me prišel najceneje bi bil tam,...
zaenkrat mi ne manjka nič, pa mogoče prevekslam k tušu
evil.gif

b

erikson

Guru
25. avg 2007
22.356
6.146
113
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Ne vem, če so cene GSMjev že bile objavljene, zato sem še 1x dal link:

Še cena za SIM kartico brez telefona: 9,99 €

Na sejmu MOS v Celju jih sicer ta teden prodajajo po 4,99 €.