Tuljenje hibrida

sad

Guru
24. avg 2007
21.042
9.684
113
To je vozila zena in ne bos verjel - prehitevala sva vse po vrsti s tako voznjo. Ce bi se zlil z okolico bi bilo pospesevanje pocasnejse.
A to je isto ko rav4 vleče ko žvau :)? Na dveh posnetkih, ki sem jih pogledal, je bila hitrost skoraj konstantna.
Ko boš imel priložnost pripopaj posnetek v klanec navzgor pri Ivančni Gorici v smeri proti Ljubljani hitrost 135km/ po števcu. Hvala.

PS: A tvoja je 2.0 ali 1.8?

Edit: sem sedaj pogledal še drugi posnetek, vsaj tu se je nekaj dogajalo :).

Nazadnje urejeno:

Generik

Guru
14. maj 2011
3.889
1.272
113
A to je isto ko rav4 vleče ko žvau :)? Na dveh posnetkih, ki sem jih pogledal, je bila hitrost skoraj konstantna.
Ko boš imel priložnost pripopaj posnetek v klanec navzgor pri Ivančni Gorici v smeri proti Ljubljani hitrost 135km/ po števcu. Hvala.

Na posnetku ni prikazano kako avto vleče, očitno... pač normalna vožnja kot vozi žena.
Tam kot si napisal se nikoli ne vozim (Ivančna Gorica pa tam, tako da ti bom težko dal posnetek). Je pa v corolli presentljivo točen števec glede na gps. Odstopa za le za 1-2kmh.
Corolla 2.0, piše v naslovu posnetka.

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.690
1.048
113

A lahko se ti prpopas tvoje 'dogajanje'? Da vidmo / slismp to koncertno tisino in cist tapravo 'zvau' v akciji? K najlazji je drekat, ne?

• Všeč mi je
Reactions: sad in Kamele0N

sad

Guru
24. avg 2007
21.042
9.684
113
A lahko se ti prpopas tvoje 'dogajanje'? Da vidmo / slismp to koncertno tisino in cist tapravo 'zvau' v akciji? K najlazji je drekat, ne?
Za razliko od tebe jaz moji kočiji nisem nadel imena žvau in nikjer nisem trdil, da vleče kot žvau, ker se dobro zavedam, da to ni res.
Tako da res ne vem, zakaj bi moral dokazovati neobstoječe izjave.

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.690
1.048
113
Ja ja, itak. Sej vse jasno, vidm kako tuki laufa. Gobec, gobec in samo gobec. That's all. Pametovat pa u nulo, ne? Kaksn glumac, ne mores verjet. In 2.5 je zvau, zate miki vsekakor. Zdej se rec, da si auslender kje v svabariji pa sam se umrem od smeha. Pa se zdej nisi napisal, kaj tocno ti vozis (firma/model). K drgac si konjusar, kocija pa to...

• Všeč mi je
Reactions: sad

sad

Guru
24. avg 2007
21.042
9.684
113
Sem bečki konjušar, samo da boš zadovoljen.
Pa lahko ti narediš video, kako se pelješ na Roglo. Da vidimo to žvau v akciji.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.478
5.015
113
Tema je dolga in se mi ne ljubi brati. Lahko kak povzetek, kdo je kdo v tej temi in kdo ima daljšega?
:fredi:
Naj vsak vozi, kar želi. Brez napak ni nobeno vozilo.

• Všeč mi je
Reactions: sad

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.869
6.526
113
a to je bug ali feature, da se ga sliši? k teli neslišni električarji... ne vem, no, mene bo enkrat en snel na prehodu.

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.690
1.048
113
Sem bečki konjušar, samo da boš zadovoljen.
Pa lahko ti narediš video, kako se pelješ na Roglo. Da vidimo to žvau v akciji.

Tako povej, da se konca ta saga. Ergo, pametujes, ponizujes, vse ves. Hibrida vidu nisi, ce jih pa res toliko peljes pa ti posnami to famozno tuljenje. Pa brez panike, nisi prvi tak, vas je k listja, pametni k satan, to je pa tud vse kar da. Ko bos pri volji pa javi, vabilo zate vedno velja.

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.869
6.526
113
ne nosim slušalk sploh. edina izjema je poleti na morju v prikoli, če hočem kaj gledati pa otroci spijo. sovražim jih, ker ne slišim kaj se dogaja okoli. ravno zato me električarji "zjebejo". pač na vasi, kjer je cesta za enega pa še malo, lepo pogledam na levo in zadaj nič ne slišim in že na pol stopim gor, preden glavo obrnem in lej jo matr uno Zoe, ki nori ko sneta skira. pa zdaj še en i3 na novo. jaz skačem, un bremza - sej realno gledano, nisva bila niti blizu še, ampak ustrašiva se pa oba... A noben drug ne posluša prometa, ali kaj?