Ne!!! Ker vsak normalen šofer pred prehodom za pešce (če so v bližini ljudje) stopi z gasa in takrat so tihi vsi avti, ne samo električarji. Slišiš le kolesa ...A noben drug ne posluša prometa, ali kaj?
Ne!!! Ker vsak normalen šofer pred prehodom za pešce (če so v bližini ljudje) stopi z gasa in takrat so tihi vsi avti, ne samo električarji. Slišiš le kolesa ...A noben drug ne posluša prometa, ali kaj?
Ne!!! Ker vsak normalen šofer pred prehodom za pešce (če so v bližini ljudje) stopi z gasa in takrat so tihi vsi avti, ne samo električarji. Slišiš le kolesa ...
Ko boš imel dovolj e-oprane možgane in nabavil e-vozilo, boš med vožnjo izklopil ventilator, radio, poleti nič klime, pozimi nič gretja, itd. ...v soboto probal E 300de, do cca 50km/h lahko vozi na elektriko, hrup je identičen kot če je motor pržgan. ...tako da neke razlike nisem opazil, noter pač laufa ventilator, radio itd, tako da... ne vem, s tega vidika nisem dol padel...
v soboto probal E 300de, do cca 50km/h lahko vozi na elektriko, hrup je identičen kot če je motor pržgan. ...tako da neke razlike nisem opazil, noter pač laufa ventilator, radio itd, tako da... ne vem, s tega vidika nisem dol padel...
Da te ne bo kdo s kolesom povozil . Kolo je še tišje od električnega avta.ja, sem že rekla, da morajo to na parto napisati - nisem bila kriva. kaj klinac mi to pomaga. v samoprezervaciji pač vklopim vse čute, kolikor je bilo do sedaj pač treba in sluh me zdaj v situaciji z električarji pušča na cedilu. ko jaz slišim električarja, je že čisto preveč blizu.
Včasih so mela drin-drin zvonec ... treba montirat "na špago" tudi v električarjeDa te ne bo kdo s kolesom povozil . Kolo je še tišje od električnega avta.
Ta problem z neslišnostjo se da rešit na način : konzerva s kamenčki na kratki špagci za privezat na avto odzadaj...Za alteraše je pa itak edino pravi Tesla model S 100 performance, tam je vse tiho.
Za take je primeren eko avtič na pedala in ne 2-tonski 200 konjev plehnjak, od katerih uporabljajo največ samo 1/4 moči ...Če pa voziš kot večina ljudi pa avto ne preseže 2k rpm, majke mi da ne. Ker so sami počasni na cesti ...
Odhajajo v Afriko, saj je zemlja ravna pod fiberglas pokrovom, ta kontinent pa je ločen od ostale atmosfere podobno s plexiglas ogrado, da se njih zrak ne meša z ostalim svetom. Kitajci bodo pa dizajnersko nadgradili svoj "zid" podobno, da ne bi globalna eko in čoveške pravice propaganda na listkih prišla z vetrom k njim... tud men ni blo nc jasno. ...dizl pa analogno temu odhaja... .
Hibrid nima nikoli prazne baterije...Včasih so mela drin-drin zvonec ... treba montirat "na špago" tudi v električarje
Ta problem z neslišnostjo se da rešit na način : konzerva s kamenčki na kratki špagci za privezat na avto odzadaj...
"ropotavček" za neslišna prevozna sredstva - Samo danes, kdor pokliče v naslednje pol ure dobi za isto ceno (50eu) dva. Pohitite, zaloge so omejene ... velja tudi za prvih par km za hibride in električne skuterje/skiroje ...
Za take je primeren eko avtič na pedala in ne 2-tonski 200 konjev plehnjak, od katerih uporabljajo največ samo 1/4 moči ...
Ma kaj hibrid zakurbla tudi če je baterija prazna, al ga moraš porivat ... pol je že boljše imet Spačka ... tam si dobil vsaj ono "kljuka kurblo" za za zalaufat zraven ...
Odhajajo v Afriko, saj je zemlja ravna pod fiberglas pokrovom, ta kontinent pa je ločen od ostale atmosfere podobno s plexiglas ogrado, da se njih zrak ne meša z ostalim svetom. Kitajci bodo pa dizajnersko nadgradili svoj "zid" podobno, da ne bi globalna eko in čoveške pravice propaganda na listkih prišla z vetrom k njim
Da te ne bo kdo s kolesom povozil . Kolo je še tišje od električnega avta.
Ni panikeTisto
Fantje, vi kaj peš hodite?
- če te nabaše avto ali kolesar, so posledice enake? glede na maso vozila in brzino s katero prilomasti en ali drug.
- če je cesta ozka in gledaš levo ta čas pa poslušaš desno ali te bo kolesar nabasal, kot te lahko avto? Njega ne rabim slišati, njega pravočasno vidim, ko se obrnem tudi desno...
Če te nabaše kolesar pri 40 km / h ali avto pri 40 km / h so posledice za zdravstvo vsekakor hujše, ker imaš dva poškodovana. Na kolesarje je treba biti bolj pozoren kot na avte zaradi stabilnosti zdravstvene blagajneTisto
Fantje, vi kaj peš hodite?
- če te nabaše avto ali kolesar, so posledice enake? glede na maso vozila in brzino s katero prilomasti en ali drug.
- če je cesta ozka in gledaš levo ta čas pa poslušaš desno ali te bo kolesar nabasal, kot te lahko avto? Njega ne rabim slišati, njega pravočasno vidim, ko se obrnem tudi desno...
Meni žena vleče kot žvau.Gasper: hibrid 2.5 vlece k zvau
Tapraudec....ga je sam do kafane zategnu