Tuje spletne trgovine z urami

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Niti malo mi nisi na žulj stopil. Forum je svobodna izbira, samo motijo me takšni kot ti, ki drugim hočejo vsiliti kakšen avto naj kupijo, koliko naj imajo hlač, kaj naj futrajo otrokom, taki brezvezniki se najdejo na forumih.
Nihče ni prosil za mnenje koliko ur si naj kupi, uporabnik sprašuje kje naj kupi stvari, ki si jih želi; med odgovori pa potem takoj pametnjakoviči, ki ne odgovarjajo na vprašanje, ampak raje podajajo svoje mnenje za katerega jih NIHČE NI vprašal. In iz tega nastane forum, kjer se vsak za nikom skriva in vsiljuje svojo vero.
Glede vrednosti ur, ki jih nosimo uporabniki, vsaj trije si še lastijo ure nad 5000 in nobenemu je nisem fauš, očitno tebe to moti, ...ker TI je ne nosiš in potem pričakuješ da jih tudi drugi naj ne nosimo.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.717
9.493
113
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Mal pejt pogledat v kaksno stacuno pri nas za festino, fossil itd. Cist spodobne ure za normalen kes potem pa mal poglej po ebayu. Tko sem jest naredil, ker mi ni orgazem nosit uro za jurja potem pa jo imet v vitrini ker te je strah jo nosit. Poglej mal na hudaura.com recimo, da dobis sliko kaj bi.
To je vse kul, sam men mora tiktakat. Tistile Orienti odlične ure, za soliden denar (do nekaj sto EUR). Pa tisti ki pozna ve da niso ponaredki, ampak spodobne Japonske ure.

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.417
2.581
113
Citat:
Uporabnik zino pravi:
Niti malo mi nisi na žulj stopil. Forum je svobodna izbira, samo motijo me takšni kot ti, ki drugim hočejo vsiliti kakšen avto naj kupijo, koliko naj imajo hlač, kaj naj futrajo otrokom, taki brezvezniki se najdejo na forumih.
Nihče ni prosil za mnenje koliko ur si naj kupi, uporabnik sprašuje kje naj kupi stvari, ki si jih želi; med odgovori pa potem takoj pametnjakoviči, ki ne odgovarjajo na vprašanje, ampak raje podajajo svoje mnenje za katerega jih NIHČE NI vprašal. In iz tega nastane forum, kjer se vsak za nikom skriva in vsiljuje svojo vero.
Glede vrednosti ur, ki jih nosimo uporabniki, vsaj trije si še lastijo ure nad 5000 in nobenemu je nisem fauš, očitno tebe to moti, ...ker TI je ne nosiš in potem pričakuješ da jih tudi drugi naj ne nosimo.
@zino ti si moj narbol prjatu.
glej, če daš na net, daš vsem.
če daš na forum, daš vsem na forumi - da pokomentirajo.
žaliti? no way.
in danes drugič. tebi
@zino ti si moj narbol prjatu.

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
v tem rangu mas pri nas zadosti izbire, ne vem zakaj bi kupoval iz tujine. tujino gledas ce isces kaj specificnega.

netko

Guru
25. jul 2007
6.955
2.250
113
nisem iskal nič specifičnega pa sm vseeno svojo casio dal 70 eur manj kot bi dal v sloveniji... tam je bila to razprodaja starega modela v sloveniji pa redna cena...

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.458
346
83
34
Ameriški politiki zanalašč nosijo ure nižjega cenovnega razreda (Timex itd.), da se poistosvetijo z ljudstvom. Dobra fora..
smile-1.gif