Poceni spletne trgovine?

prjatu

Pripravnik
24. jul 2007
413
9
18
Ni finte, rečeš "Živjo, Dušan" in se zmeniš
cool-1.gif

Račun, slovenska garancija, dostava po LJ kot ti paše

markopo

Pripravnik
3. feb 2010
91
1
6
Akcija.si - Comtron (http://www.akcija.si)

kupil namizni računalnik - precej ugodna cena glede na konkurenco
nahrung002.gif

prjatu

Pripravnik
24. jul 2007
413
9
18
Citat:
Uporabnik stein pravi:

Barantanje torej?

Ne, poveš kaj želiš in ti pove ceno. In tudi toliko fer je, da te napoti drugam, če česa ne more dobiti dovolj ugodno oz je kje kaka huda akcija.

bobibobi

Zelenc'
14. okt 2010
2
0
1
PCGIGA spletna trgovina SIMON PEV SP.

Katastrofa, Katastrofa.

Naročim plasmo na spletu za fiksno ceno. Mi pošlje privat email da se obrnem na enega švercerja kateri mi pripelje plazno brez papirjev. Seveda mi še min. zviša ceno ker za ceno na spletu "enostavno ne gre". Sedaj me že dva meseca nategujeta za račun in garancijo in se izgovarjata en na drugega. Človek mi še celo pošlje SMS da je račun poslan pa še vedno nič od tega. Popolno nategunstvo. Ali kdo pozna tega lastnika.

Sem vse skupaj z emaili, SMS-i in z kopijami naročila poslal na tržni inšpektorat in urad za varstvo potrošnikov.

Samo stran od te trgovine.

V vednost in opozorilo.

LP

tomi

Guru
1. sep 2007
18.498
9.798
113
40
MB
Citat:
Uporabnik bobibobi pravi:
PCGIGA spletna trgovina SIMON PEV SP.

Katastrofa, Katastrofa.

Naročim plasmo na spletu za fiksno ceno. Mi pošlje privat email da se obrnem na enega švercerja kateri mi pripelje plazno brez papirjev. Seveda mi še min. zviša ceno ker za ceno na spletu "enostavno ne gre". Sedaj me že dva meseca nategujeta za račun in garancijo in se izgovarjata en na drugega. Človek mi še celo pošlje SMS da je račun poslan pa še vedno nič od tega. Popolno nategunstvo. Ali kdo pozna tega lastnika.

Sem vse skupaj z emaili, SMS-i in z kopijami naročila poslal na tržni inšpektorat in urad za varstvo potrošnikov.

Samo stran od te trgovine.

V vednost in opozorilo.

LP

kolk so bli cenejši od konkurence?
evil.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Goran_82 pravi:
Z inšpekcijo boš bolj malo dosegel pri PCGIGA, ker je njegov brat tržni inšpektor
smile-1.gif
Policija.
Komisija za preprečevanje korupcije.
Davčna upava.

Neskončno možnosti.
wink-1.gif

Aje, še na Svet/24ur jih lahko prijaviš.

peter_nn

Pripravnik
4. okt 2007
509
2
18
Za PCGIGA tudi jaz še nisem slišal za pozitivno izkušnjo, kakor za mediamarket ne negativne.
Se pravi PCGIGA NE, mediamarket JA.

Lp

bobibobi

Zelenc'
14. okt 2010
2
0
1
Po moje bo najboljša varjanta da zgodbo prijavim še na policijo. Da smatram da imam artikel sumljivega porekla kateri je lahko pridobljen s kaznivim dejanjem saj za nejga nimam dokumentacije. Tudi če ga začasno zasežejo. Zanimivo bo kako je artikel in s kakšno dokumentacijo in na katero firmo je prišel v slo. Davek je sigurno utajen.

raners

Majstr
4. mar 2008
2.806
439
83
Ponovno imam vprašanje za vas. Sedaj me zanima trgovina "Biral d.o.o". Na spletni strani: http://www.biral.si/ ne najdeš v bistvu ničesar, sem pa na Bolhi (http://www.bolha.com/trgovina/partyman) videl cene, ki so zelo ugodne - predvsem za Samsung TV. Spet me zanima, če kdo pozna podjetje in kakšne imate izkušnje z njimi?

Naj še povem (ko je ravno debata o poceni spletnih trgovinah), da sem vmes kupil že dve TV pri Mediamarket (v Ljubljani) in moram rečt, da sem zaenkrat zadovoljen z njimi.

Zanima me še nekaj glede garancij: Nekateri ste rekli, da nimaš slovenske garancije, če kupiš izdelek v trgovini, ki uvažajo robo iz tujine. Ali to pomeni, da je slovenski serviserji ne bodo popravili v sklopu garancije? Saj imaš račun od slovenske trgovine... Ali ni to vseeno Evropska garancija, ki bi naj veljala v sklopu evropske unije?

Pa še nekaj o evropski garanciji: Če kupiš izdelek v tujini, ali jo lahko pelješ v Sloveniji k uradnem serviserju in ti jo popravi pod pogoji (evropske) garancije? Pa kako je sploh glede garancije v evropski uniji?

raners

Majstr
4. mar 2008
2.806
439
83
@zakon, poglej cene od Biral d.o.o in boš videl, da so nekatere TV več kot 100 EUR cenejše... Drugače pa hvala za nasvet.