Poceni spletne trgovine?

zakon

Guru
16. maj 2008
8.752
800
113
toti Maribor
Ja potem, pa imaš take probleme, kot si jih opisal. Raje dam 100€ več, pa dobim to kar sem naročil, ne pa mačka v žaklju.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Če ima izdelek evropsko garancijo potem naj bi veljala. Lahko je evropska ampak za določene države, ker če se določen izdelek uradno ne prodaja pri nas potem ni mus, da bo garnacija veljala pri nas. Ne račun slo trgovine ne velja kot neko splošno zagotovoilo, da bodo pri nas popravli v garancijskem roku.
Predno se kupi izdelke od takih je zlo dobro prevreti od kje uvažajo in katere točne modele, sploh če si malo bolj heavy user in boš še kdaj kaj nadgrajeval/hekal, ker tukaj se spet ločijo za kater trg je bil izdelek namenjen.
Kratkoročno se res da prišparat, na dolgi rok je pa vprašanje, pač ali raskiraš ali pa sedaj daš več dnarja

raners

Majstr
4. mar 2008
2.806
439
83
Hja, saj vem, da je tak... Kaj češ, dandanes pač gledamo na vsak euro...

BTW, danes sem se pogovarjal s prodajalcem Brial d.o.o (bil je zelo prijazen) in mi je rekel, da Samsung TV uvažajo iz Madžarske in da je glede garancije tako, da oni zrihtajo vse glede garancije (posredujejo naprej Madžarom). Pa sem ga vprašal, kaj se zgodi, če se firma zapre, pa je rekel, da bi mi mogoče tudi na SLO servisu popravili (vendar ni povsem prepričan), drugače pa bi moral peljati Madžarom na servis.

Če ima kateri izmed vas kakšne izkušnje s to trgovino, naj jih deli z nami.

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
Kako je kaj z garancijo pri Makspro? Ni problemov? Soundbar od Samsunga imam nagledan pri njih in so daleč najcenejši... V tej temi so že omenjeni...

KStoner

Majstr
31. dec 2007
2.131
190
63
Citat:
Uporabnik dem pravi:
Kako je kaj z garancijo pri Makspro? Ni problemov? Soundbar od Samsunga imam nagledan pri njih in so daleč najcenejši... V tej temi so že omenjeni...

sem naročil nekaj...sem zraven poslal še mail kdaj predidvidoma bo dobav...po parih dneh nobenega odziva.

ste drugače zadovoljni s to trgovino? kako je z garancijo?