Tudi Norkring zapušča Slovenijo

zakon

Guru
16. maj 2008
8.754
800
113
toti Maribor
Pa kaj zdaj bo šlo vse iz te gnile Slovenije, al kaj?
evil.gif

Vir

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.495
761
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
In kdo se bo sekiral zaradi nekoga, ki sploh se ni zacel z oddajanjem... Kolikor sem jaz videl, se je stalno vrtel en in isti reklamni film
smile-1.gif
... Preko njihovega multiplexa pa itak kolikor vem oddaja le TV 3 ... ki pa bo marca prenehal z delovanjem...

maremm

Pripravnik
26. dec 2010
357
0
16
To je bil še en poskus, kako s tremi antenami vleči bajne denarce. Malo spominja na Vego, kjer so tudi mislili da je za nas vse dobro.

maremm

Pripravnik
26. dec 2010
357
0
16
Dobro ravno ni, samo po drugi strani, pa če bi bilo tako kot so hoteli oni, bi bili pa monopolist za oddajanje komercialnih tv postaj.

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Pa saj a drug nebi moral noben dobiti isto kot so oni? Pač bi dobili konkurenco enkrat.... Če postavljajo zajebane pogoje si najbrž delajo sami škodo, če jaz prav to razumem?

maremm

Pripravnik
26. dec 2010
357
0
16
Verjeno nobeden ne bi bil vesel, da bi za slabšo pokritost moral plačati več. Hrvati so to dobro rešili, ko so oddajnike ločili od rtv.

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Pink ter tv3 sta mela tam.
Sedaj gre pink na muxA in je Norkring posledično ostal brez prihodkov.

Baje so bili pa tudi dražji od muxA. Ampak muxA je zgrajen in vzdrževan na plečih davkoplačevalcev in naj nebi bil za uporabo v komercialne namene (pop,akanal...).
Saj so jih evropskemu sodišču prijavili pa bomo videli kaj bo iz tega.

No vsaj mengingerjanci se veselijo. Še eni hudobni tujci so pregnani!

maremm

Pripravnik
26. dec 2010
357
0
16
Lahko bi pa tudi sami naredili kaj na tem, da bi imeli prihodek, s kakšno pay tv npr. Podeželje pa tudi še ni vse pokrito z optiko in ostalim.

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Super!

In spet lezemo v nove in nove monopole potem pa se sprašujemo pa zakaj preveč za pravimo? Zakaj režejo?

Zaradi takih hecov....

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Potem je muxB ločen od države oz. rtv-ja? Zakaj ne poizkusijo prodat tega komu drugemu? To o payTV sem tudi že jaz razmišljal in po mojem bi bilo zelo dobro sprejeto pri nas.

Mobisux

Pripravnik
18. avg 2007
456
0
16
Se strinjam glede pay-TV, ampak mislim, da ga APEK ni predvidel v svoij strategiji.

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
APEK se je še enkrat "dokazal". Zdej smo praktično na točki izpred nekaj let, ko je začel delovati MUX-B. Že od začetka se je vedelo, da je SLO premajhna za dvb-t trg in tle ne moreš naredit konkurence. Četudi sta dva ponudnika, to ni nobena konkurenca, to je duopol.
RTV naj ima dva muxa čez, v drugem muxu naj bodo HD kanali + še kakšen SD kanal. APEK pa naj zdaj hitro ukrepa, ne pa da se njihove odločitve vlečejo kot jara kača.

KLuka

Fizikalc
7. sep 2007
1.710
0
36
hehhe slovenci smo zjebali, še ene izmed redkih tujih investitorjev, ki dejansko so nekaj zgradili, ne pa samo pokupili in dol zaprli ali prodali ... bravo :S