Tržičan.

Fe3

Thinc
13. avg 2007
1.054
16
38
55
Vzhodna Gorenjska
Torej so zdaj krivi tisti, ki so se normalno peljali po avtocesti, in niso pričakovali, da jim bo nasproti pripeljal avto zblojenih mulcev, da bi mu pravočasno dali prostor???????
Ti so bili pač zmedeni in so to delali nehote, oni pa so se namerno zaleteli vanje.
Svašta.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik Fe3 pravi:
Torej so zdaj krivi tisti, ki so se normalno peljali po avtocesti, in niso pričakovali, da jim bo nasproti pripeljal avto zblojenih mulcev, da bi mu pravočasno dali prostor???????
Ti so bili pač zmedeni in so to delali nehote, oni pa so se namerno zaleteli vanje.
Svašta.
A tebe fejst boli, kadar take kozlarije pišeš?

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
V današnjih Novicah piše marsikaj. Imena mrtvih, vse. Pa da so kot kaže pri prvem trku razbili eno luč, tako da je svetila samo še druga...tako da so imeli pravilnovozeči še manj šans ugotoviti kaj leti proti njim
shocked-1.gif

Meli so eno predzadnjo laguno karavan...

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.521
1.109
113
To razbito Laguno sem drug dan videl na kranjskem AMZSju... Meni se ni zdela toliko razbita.

Citat:
Uporabnik synthman pravi:
-nasproti vozečih vozil sredi noči najbrž ni bilo

Pa saj so zaleteli v njih!?

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.366
159
63
37
Si ziher, da si videl pravo Laguno? Levega konca praktično ni več... Nevem kako je voznik preživu.

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.975
-386
113
no, jest se celo strinjam z stardecom.

V takem šoku, kot so ga oni mel, je reakcija bila čisto temu stanju primerna (sploh če je bila voznica pijana recimo). Pač ko si v šoku delaš neumne stvari. In tud pobeg (kar sploh ni, če ni hujših poškodb avta) in vožnja v nasprotno smer sta ene izmed njih. Pa to ne pomeni da niso nič krivi, in da ostali krivi. Sam ne moremo govort o nekem namernem dejanju. Sicer pa... sej ne vemo, kako bi mi ravnali, ko bi se vračali iz kakšne fešte, vsi veseli, voznica je pač neki se z radiem igrala in je podrsala ograjo, avto je obrnil, pač luč je počla, kakšen špegu je šel, drugega pa ni, sredi noči... kdo od vas bi se vsedel in čimprej probal dam pridit, pa naslednji dan urejtat stvari? Pa koga briga poškodovana ograja, jo bojo že zamenjal. Koliko je ponoč lažjih nesreč na AC, pa noben ne ve... Tuki je bila edina napaka da šofer ni vedu, da gre v napačno smer in to zihr sam zarad šoka. Če bi to vedu in avto obrnil v pravo smer in šel domov... Bi danes lokalnemu kleparju dal 300€, pa bi zrihtal luč pa odrgnine. Pa bi vsi živeli mirno naprej...
In kakšne teorije o pobegu ej... Zato se je peljal v nasprotno smer, da ga ne bi na naslednji cestnini dobil???!!! In RECIMO, da bi človek šel namerno v kontra (recimo da je hotu do izvoza pridit, 50m nazaj) bi se seveda peljal po odstavnem pasu, pa po možnosti bi prižgal 4 žmigavce in se premikal 2km/h! Vsaj jest bi tko izpeljal, če bi že šel v to. Tko da tele teorije o pobegu so mal smešne. To da je policaj pa sploh nima veze. Vozniški izpit je opravil pod istimi pogoji kot vsi ostali. Vsi vemo da ne smemo vozit kontra po AC.

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.521
1.109
113
Citat:
Uporabnik FuriousG pravi:
Si ziher, da si videl pravo Laguno? Levega konca praktično ni več... Nevem kako je voznik preživu.

V soboto zjutraj sem se peljal mimo kranjskega AMZSja, sem pomislil na nesrečo, zvečer pri poročilih pa je bila na TVju...

Na voznikovi strani je bilo videti, da so rezali... Res pa, da sem bolj površno na hitro pogledal...

Fe3

Thinc
13. avg 2007
1.054
16
38
55
Vzhodna Gorenjska
Tvoja izvajanja je pač mogoče razumeti tudi na tak način.
Mogoče so se pa samo bali tako bedasto visokih kazni, ki bi jih zaradi mogoče samo malo podrsane ograje, fasali. Prav ti s svojim nabijanjem o nikoli dovolj visokih kaznih mogoče tudi prispevaš k takim dogodkom.

Nightcrawler

Pripravnik
22. avg 2007
196
0
16
ksz.
Ne da se primerjat neke ženske z razmesarjenim možem in pa neko mularijo, ki je malo podrsala ograjo. Po tej logiki bi skoraj vsak, ki ga malo zasuka začel vozit kar v neko x smer zaradi šoka. Lepo vas prosim.

p.s.
V bistvu je precej odvisno tut od tega, kdo je bil trezen. Pri določenih novicah lepo objavijo kaj je bilo z alkotesti, tu pa nisem videl, da bi kaj omenjali. Če so bili nažgani potem je recimo meni lažje razumet, zakaj so se v gosjem redu skipal iz avtomobila nato pa se je tržičan v tem stilu sam odpeljal naprej.

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.366
159
63
37
Citat:
Uporabnik Shipman pravi:
upam da vozš bolj kot bereš, voznik namreč ni preživu!
Upam, da ti sploh znaš vozit, ker očitno bereš bolj slabo. Umrl je voznik v Seatu, v Laguni pa sopotnica. Sta bla pa oba voznika stara 25 let. Če se pa motim, se pa posipam s pepelom.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.003
10.754
113
kod Džej-Zija
Če sem prav prebral, je bilo ravno obratno: umrl je voznik v laguni in sopotnica v tistem vozilu, ki se je kot drugo čelno zaletelo v laguno.

Shipman

Fizikalc
18. okt 2007
1.561
0
36
jaz sem isto prebral,zato sem pa to reku. se mi pa tut zdi (kukr sem prebral iz zapisa o poškodovanih - omenjeni so sopotniki od leščana in radovličanke, od tržičana pa ne), kukr da je šel kontra samo en (tržičan), ne pa vseh pet. kar me pol napele na to, da so hotl vse skupi pospravt pod preprogo in je šel model zavestno v kontra smer. sevede loh ni blo tko in sevede je lahko vozu leona.

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.366
159
63
37
V Novicah piše, da je Seata vozil pokojni D.K., Laguno pa naj bi vozil 25 letnik iz Lesc.
Sicer pa mal odkrivamo toplo vodo...
Naj pokojna počivata v miru, pol pa karkoli je že blo.

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Sem že storil neumnosti na cesti, prevzel odgovornost (poslušal fotra, policiste pridigat) in nisem šel delat še večje neumnosti kot je že bla!

Sorry ampak da te en tak crash zmede moraš bit že v štartu napol zmeden (natur al pa pod vplivom substanc).

Shipman

Fizikalc
18. okt 2007
1.561
0
36
bi tko prvič napisal pa bi blo. ne beremo vsi novic. ja najlaži je rečt počivej v miru, obrnt list in pozabit vse skupi, sam to ni zmer to.

Shipman

Fizikalc
18. okt 2007
1.561
0
36
ma zmeden my ass, tole spodi je še najbliži temu, kar jest mislm

"mladenič-policist je bil mrtvo pijan...zaposlen pa na PP Medvode. Poznam še par takuh policistov, ki se vozijo pijani skoz, ker jih varuje njihova boniteta--tolk o tem."

večina jih je privat furt nasekanih,ker se pr kolegih če je kej, zmeri lepo ven zvadijo.to je potuha najhujše vrste in pol te en tak bebavi zapitek fuka zato k maš prvo pomoč iz leta 2003 al pa ti manka žarnca, sami pa čez vikend igrajo bogove, grejo pjani za volan in ubijejo eno mlado punco. junak taprav.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik Fe3 pravi:
Tvoja izvajanja je pač mogoče razumeti tudi na tak način.
Mogoče so se pa samo bali tako bedasto visokih kazni, ki bi jih zaradi mogoče samo malo podrsane ograje, fasali. Prav ti s svojim nabijanjem o nikoli dovolj visokih kaznih mogoče tudi prispevaš k takim dogodkom.
Kej tazga kot si napisal ti lahko napiše samo nekdo, ki nima čiste vesti. Tako razmišljajo lopovi in taki, ki morajo zmeraj nekaj handlat, švercat, krast, prikrivat itd....torej, če so obračali zarad, kot ti praviš, malo podrsane ograje, so pač prikrivali nekaj druzga, hujšega od te ograje. Zarad malo podrsane ograje ne bo šel nihče kontra vozit, že zato ne, ker verjetno kazen za malo popraskano ograjo ne bo nič večja kot kazen za vožnjo kontra.
Govoriš traparije in kot iz stališča kriminalca.