Trgovina - Hala 12 BTC

osiris12345

Fizikalc
20. feb 2011
1.309
14
38
Ljubljana
zanima me kaj je z njihovim varnostnikom? ko sem izstopil iz trgovine je bil tip v preži in sem že dobil občutek da bo vsak čas skočil na mene,če bi mi slučajno zapiskalo... v roki sem imel njihovo vrečko in notri kupljen pulover za 70€... sej ne izgledam kot nek kriminalc da je potrebno to izvajati... mogoče ima tip premal akcije v življenju al kaj jest vem kaj mu je dogajalo...

uglavnem sem redna stranka pri njih in to jim štejem v minus!

lahko pa pohvalim njihove prodajalke v XYZ, ki mi je lepo pokazala kje imajo te puloverje in se je prijazno odmaknila z besedami ''se vam bom odmaknila, da si boste lahko v miru pogledal''. Drugače ne maram vsiljivih prodajalk, ki stojijo za hrbtom in mi gledajo pod prste kaj gledam.

tako da to jim pa štejem pod plus
zmaga.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Skratka, po vseh mogočih peripetijah je trgovina v nuli, kar jim ti šteješ, kar pa oni štejejo, so pa 70€ v plusu, ti pa tolk v minusu.
Al kaj bi rad povedal?
Bi se mogoče rad pohvalil, da imaš puloverček za 70€? Wau, a sem lahk tvoj prjatu?
smile-1.gif

Grikos

Pripravnik
21. jul 2007
386
0
16
Mogoče si se mu zdel sumljiv, ker v tej vročini kupuješ pulover
smile-1.gif

Drugače se mi pa še najbolj zdijo blesavi varnostniki v Leclercu...pa v enem Šparu je tip enkrat za mano hodil in me kao "opazoval"
bonk.gif