Hvala. Mi pa še zmeraj ni jasno zakaj imajo toliko vnosov kot, da je ta B4 dizel in ne bencinc. Pri 90 avtih, ki mi padejo ven je pol takih, ki so B4 in gorivo dizel...svaštaNovi motorji. Hibridi, če se ne motim.
Volvo B Series Engines Explained | Volvo B4, B5 & B6
We discuss all the Volvo B Series engines, detailing their performance, mileage, and the differences between these engines and their T Series predecessors.www.johnsonvolvocarscharlotte.com
Men osebno so tudi bolj T-motorji ljubši. Jbg, novi časi so tukaj.
fora Slovenca je to, da je na minimalcu, potem poerba nek denar, rečmo 50k eur in za 30 kupi avtoNa minimalcu se nemores zakreditirat, tak da mogoce pac majo od kje drugje, ne bodi jelly
Ja in kaj, glavno, da mu mačke ne šetajo po haubi.fora Slovenca je to, da je na minimalcu, potem poerba nek denar, rečmo 50k eur in za 30 kupi avto
doma pa mu kure po šporhetu serjejo
lej, pač prioritetefora Slovenca je to, da je na minimalcu, potem poerba nek denar, rečmo 50k eur in za 30 kupi avto
doma pa mu kure po šporhetu serjejo
No jaz sem pa takrat, ko je bilo to še relevantno, naredil izračun. Je bil lizing ravno toliko dražji, da se je splačalo tvegat in izgubit razred pri vrtcu. V najslabšem primeru bi bil na istem. Ok, verjetno bi se kaj spremenilo, če bi kupil bugattija, na splošno je pa "premoženje" tako malo ocenjeno, da se komaj kaj pozna.Ti pa nimas otrok v vrtcu .
Noben v vrtcu nima kredita za nov avto.
Vsi leasing. Saj niso nori.