Za 20 jurckov pa bi ze bil ok avto, vsaj avt. je.
Meni čisto nič ni jasno... Avtonet danes
Se res najde kupec, ki 2 leti starega Passata s 46 kkm (če so pravi), kupi za 500 € manj, kot je identičen NOV iz zaloge?
Poglej priponko 65180
To je fiesta, malo dvignjena.Za 20 jurckov pa bi ze bil ok avto, vsaj avt. je.
Se da cipat na 145 km.
Že zaradi Korinite se splača koristiti you Tube Premium, ki sem ga dobil zraven Samsung telefona.V marcu se je dalo Teslo 3 in Teslo Y dobit dobesedno iz zaloge v LJ, klikneš in jo čez dva dni prevzameš in to s popusti tudi po 6-7 jurjev.
Pri drugih proizvajalcih fabrike tudi laufajo, COVID zapor ni, folk, ki nima keša za nakup avta, pa postaja zaradi visokih obrestnih mer kreditno nesposoben in izpada iz baze kupcev.
Skratka, zaloge se nabirajo, cene gredo dol.
Youtube mi vsake 15 minut nabija reklamo od unih pacientov Korinita al kaj so že, da naj si ubodem pri njih 5 let staro nemško premijo na fafing do 7 let brez pologa. Skratka, razmere se korenito spreminjajo.
Na avto.net pa eni prodajajo, pa ne prodajo. Nekateri imejo cene rabljenih kant na ravni novih.
Drugi spet prodajajo, znižujejo cene in dejansko potem tudi prodajo.
Prihajajo spet zelo ugodni časi za kupce. Ampak samo za tiste s kešom. Za tiste, ki morajo vzet kredo/fafo, bo jeba. Še večja jeba bo za prodajalce odvisne od prodaje na kredo/fafo.
Jaz gledam YouTube na safariju na iPhone ob vklopljene adblock extensionu. Življenje je lepše.Že zaradi Korinite se splača koristiti you Tube Premium, ki sem ga dobil zraven Samsung telefona.
Boljše je več km v kratkem času kot pa obratno.ne bom odpiral nove teme...gledam rabljen dizelček...letnik 2020/11 in prevoženih 120k km. precej velika številka. pač, v najboljših cajtih sem sam delal po 30k km na leto, pa nisem potnik. ni sicer sveta bavarska trojica, pa tudi en klump ni. domnevam, da so tole realni km. skratka, je podatek, da avto v dveh letih naredi 120 jurjev, slab za nakup ali ne?