Kje pa so ti popusti? Ravno kupujem bajk....Bicikli pa se počasi cenijo. Oz. se dobijo večji popusti. Mogoče dočakamo kaj podobnega na avto trgu.
Kje pa so ti popusti? Ravno kupujem bajk....Bicikli pa se počasi cenijo. Oz. se dobijo večji popusti. Mogoče dočakamo kaj podobnega na avto trgu.
Kaj kupuješ?Kje pa so ti popusti? Ravno kupujem bajk....
Tole sem ravno sedaj gledal po alter zakladnici informacij... sedaj so 25k€...
Poglej priponko 64234
https://www.bike-discount.de/en/cube-nulane-pro-grey-n-black oz ekvivalent. Brez amortizerjev, možnost prtlažnika, diski, relativno lahko, nekarbon.Kaj kupuješ?
Poglej Freestyle.si - Giant, nekaj je še koles 2022 letnika na zalogi.
poglej Sportokay.com. Tu sem kupil ugodno GiantaKaj kupuješ?
Poglej Freestyle.si - Giant, nekaj je še koles 2022 letnika na zalogi.
Tole sem ravno sedaj gledal po alter zakladnici informacij... sedaj so 25k€...
Praktično iste cene kot pri nas, pa še sem ga moraš spravit.poglej Sportokay.com. Tu sem kupil ugodno Gianta
mogoče za občutek, da se zadeva mal umirja...mal se je ustavilo pri cca 50% višjih cenah kot pred krizami... kar si 2019 dobil za 20 do 24kilo, je danes 30 do 36kilo. In tu zdaj en čas stoji. Vmes je kaki padalec, da uvatiš za dober denar.Torej, a je kdo kaj iskal v zadnji četrtini lanskega leta in išče še naprej? Pri nas in v tujini? Padajo kaj cene realno ali ne? Pa ne mislim normalnih padcev zaradi letnika.
Tesle cca 15% dol v zadnje 3 mesece
uf sori, to pa ne vem, sledim samo tesli...Govorim o avtih, ne o Tesli. Slednje tudi če so -30% šle dol so samo Tesle
Torej, a je kdo kaj iskal v zadnji četrtini lanskega leta in išče še naprej? Pri nas in v tujini? Padajo kaj cene realno ali ne? Pa ne mislim normalnih padcev zaradi letnika.
Sicer ne iščem, sem šla pa lani avgusta, ko sem dobila odločbo za vrtec preveriti malo cene. Me je sezulo, na koliko so mi ocenili avto in res, na mobile.de so hoteli tok imeti. Trenutno ni neke izbire, je pa cena od lanskega avgusta do danes padla za cca 2k€, s tem da je avto tudi eno leto starejši po letnikih. Bi rekla, da je isti klinc.