Trg rabljenih avtomobilov po novem letu

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Dobavni roki za M3 in MY so postali kratki, 2 meseca.
Ogromno robe, sploh M3 je pa že v dobavi, torej dobiš lahko že v manj kot mesecu dni, ker so začeli najbolj prodajane kombinacije modelov, opreme in barve štancat tudi če še ni naročila.
Skratka za dilerje rabljenih Tesle bo jeba, ker se ne da več igrat na FOMO efekt.
V ZDA dobiš 2 leti stare M3 že pod 30 jurjev. Pa ne pokvarjene in potopljene, temveč odlično ohranjene z relativno malo kilometri.
Parkirišča se polnejo z rabljeno pa tudi že z novo robo …

• Všeč mi je
Reactions: darjan

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.044
3.562
113
41
Lj
Saj to je prav, samo da ne bo država delila kakšnih bailoutov, potem pa bo res ultimativen fuck you prebivalstvu.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.660
6.703
113
pri taščici
Saj to je prav, samo da ne bo država delila kakšnih bailoutov, potem pa bo res ultimativen fuck you prebivalstvu.
Kaj je to bailout?
Se v Sloveniji imas 37 trojk na zalogi in 9 Y

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.421
529
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Danes slisal, da se na naročene Toyote čaka po leto dni. Tam se ne bodo cene padle, je preveč povpraševanja.
Pri Toyoti so res ratalii zlatarji. Nova Corolla je tam nekje kot je bil Prius 5 let nazaj. Samo da je imel takrat Prius precej več opreme. 1 leto čakanja, je voda na mlin konkurenci. Po drugi strani pa znajo presenetiti. Meni so 5 let nazaj Priusa dobavili vsaj mesec, če ne dva pred rokom.

netko

Guru
25. jul 2007
6.944
2.252
113
Edini servis pri nas kamor bi jaz peljal Volvota je Tomaž Zupan, Blagovica. Ravno to je mene odvrnilo pri nakupu zadnjega avta. Sem bil skoraj že 90% da kupim S90, pa sem se potem malo zamislil, kdo mi ga na mojem območju sploh lahko "rihta" v primeru težav, sploh če bi "naletel". Mora pa bit S90tka Inscription ja.
No po mojem je v tej kategoriji vsaj se Milos v Ivancni in Bauman na stajerskem, moji Volvoti se servisirajo pri Milosu

netko

Guru
25. jul 2007
6.944
2.252
113
Enostavno vsec in prostoren. Ravno prav dvignjen in da ni SUV. S90 je pa res taka lepa klasicna volvo limuzina, se strinjam. Zelo udobna in prostorna.

V90 CC trenutno bolj ustreza življenjskem slogu. Na S60 prostorsko zagato resujem s Thule boxom na kljuki. Hkrati pozdim, ker vedno "padem" v sedež. Prej bil na V60 CC, zato malo nezadovoljstva.
Meni ne znese brez thuleta tudi v90 , prostora enostavno ni zadost, v70 pa nirabil truge

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.272
4.097
113
Tu so na matico ali pa šrauf pozabili,
Pojma nimam kako se lahko to zgodi.
Ampak to je sigurno ameriška proizvodnja.

Sicer pa je volan res težko sneti tudi ko odviješ ta vijak/matico.
Smo kot mulci športne volane gor dajali, pa sem enkrat res lepo buško dobil ko sem ga dol vlekel.

• Všeč mi je
Reactions: tony in darjan

sad

Guru
24. avg 2007
21.041
9.682
113
Nadgradnja. Tesla konstantno inovira. Iz volana na yoke ali kaj že je, tokrat je pa še korak dlje in so se končno rešili zastarelega in popolnoma neuporabnega volana.