Trenutek resnice / anketa

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik 3287
  • Začetni datum

Si upate oziroma imate

• Skupaj glasov
    48
I

Izbrisan uporabnik 3287

Se bo kdo od vas prijavil?
evil.gif

Si upate oz. imate "čisto" vest?

lp

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.029
11.151
113
bolj je to problem, ce bi ravno zelel da drugi zvejo moje temne resnice.. mislim ni to eno in isto..imeti vest ali pa lagati.. to bo hecno spet si bodo eni degeneriranci iskali slavo :D

I

Izbrisan uporabnik 3287

Na Tv3 prihaja nova "bedarija". Je pa zelo zabavna za gledalce. 50.000 e dobi nagrade tisti, ki po resnici odgovori na zastavljena vprašanja. A ni tako enostavno kot se sliši.
evil.gif

lp

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
39
Citat:
Uporabnik smt pravi:
Na Tv3 prihaja nova "bedarija". Je pa zelo zabavna za gledalce. 50.000 e dobi nagrade tisti, ki po resnici odgovori na zastavljena vprašanja. A ni tako enostavno kot se sliši.
evil.gif

lp

in kako bodo dokazal da se nekdo laže ali ne?
smirk-1.gif

I

Izbrisan uporabnik 3287

Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
Citat:
Uporabnik smt pravi:
evil.gif

lp

in kako bodo dokazal da se nekdo laže ali ne?
smirk-1.gif

Najprej test vprašanja. (pred oddajo) Prikop na poligrafski test tudi v oddaji.

Je vse razloženo na www.trenutekresnice.si

lp

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
sem gledal malo kaka so vprašanja!
bonk.gif
Rešitev vidim v tem da se po oddaji zapelješ do letališča in poiščeš novo državo si pa bogatejši za 50.000 evorv

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Ampak, a je problem tiste poligrafske teste ponaredit, samo toliko da zjebejo tekmovalca recimo tik pred koncem? Zna pa bit zanimivo za pogledat ja, če se spomnim tiste verzije z ameriške različice.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.271
113
42
za ene mislm da je to čist lahko. Za enga ka nima nobenih obveznosti..mislim pr men so 3 vprašanja na katera nebi mogu odgovort. mogoče za 50k eur recmo da dva

sanco

Fizikalc
19. jul 2007
1.201
8
38
41
Sem prepričan, da osebe, ki ni v vezi sploh nebi vzel na TV. Ker koliko sem gledal na nekem nemškem programu so bili tam sami taki, ki imajo nekaj za bregom. Tam se je ponavadi sprevrglo v Springer šov, kako kje pa pri hrvatih in pri nas pa bomo videli.

Osebno nebi imel nobenih problemov bit tam