Niti ni potreben crackan, ga lahko najameš za en dan za 5 eurTako da hvala bogu lahko to vklopiš tudi pri Corolli, kar sam s skrekanim Techstream softwareom in kablom za 20 eur.
Očitno še ena vesoljska tehnologija za Toyoto kot prednji park senzorji in odsotnost tempomata pri omejevalniku hitrosti. Kot kak polizdelek ima vse razen potem pa sledi spisek dolg par strani. Daljinsko odpiranje in zapiranje stekel je imel že moj pokojni Fiat Stilo leta 2002. Nemške blagovne znamke so to obvladale še veliko prej. Toyota pa tega ne zmore niti leta 2019. Sramota
Vsak normalen človek bo najprej prezračil avto, ne pa se usedel v notranjost, kjer je 50 stopinj, pa še vso sranje od kemikalij, ki izparevajo v notranjosti na vročini. Očitno so ti že načele pamet, če je zate to normalno.Svetla notranjost je v takih primerih vredna več kot vsako dalinjsko odpiranje oken.
Sicer pa, greš do avta potegneš za kljuko (s ključem v žepu), pritisneš start, odpreš okna in se odpelješ, po kakšni minuti ali še prej zapreš okna. Res me zanima kdo z dalinjcem odpre okna 20m stran in potem čaka da veter opravi svoje. Vsak normalen človek se takoj vsede v avto (če ne drugega zato da zalavfaš klimo in počakaš v senci), 20m pa prehodiš v nekaj sekundah.
Je pa fancy na dalinjca, za bejbo impresionirat. Tako da hvala bogu lahko to vklopiš tudi pri Corolli, kar sam s skrekanim Techstream softwareom in kablom za 20 eur.
Ne morem ti pomagat če imaš "premium" plastiko, moja cheap shit plastika na armaturi je pa pač eko in ne hlapijo ven nobene kemikalije.Vsak normalen človek bo najprej prezračil avto, ne pa se usedel v notranjost, kjer je 50 stopinj, pa še vso sranje od kemikalij, ki izparevajo v notranjosti na vročini. Očitno so ti že načele pamet, če je zate to normalno.
Jaz z daljincem odprem okna in strešno okno, ko grem proti avtomobilu (vleče nekje 50+ metrov brez ovir vmes) in če je res vročina potem še odprem vsa vrata in počakam minuto, dve.
Nima v SLO. Jaz sem dobil po posebnem dohovoru in narocilu...Ta naš Toyotin uvoznik je pa res šalabajzerski. V spisku opreme za Executive ni nikjer videti da bi ta paket vseboval JBL ozvočenje. Tudi na spisku dodatne opreme za doplačilo, ga nikjer ni videti. Na chatu mi odgovori, da Executive oprema NE vsebuje JBL ozvočenje. Kako je zdaj s tem? Ga ima ali nima?
še nisi videl sodobnega dizelaša, anede. Pa tolk avtov si vozil in videl. c.c.c.