Drugače pa od priusa do Dunaja sem pričakoval vsaj porabmo med 2 in 3, ne pa klasičnih dizelskih 5, ki jih običajni avti zmorejo že vsaj 10+ let. Toliko o evoluciji.
No saj 5 je absolutno gledano lepa poraba za polno naložen avto z avtocestnimi hitrostmi in pa nekaj drkanja po mestu. Boljše številke so že v domeni alter voznikov. Mi smo bili zdaj na družinskem roadtripu (smo šli še naprej od Dunaja) in je dizel spil ravno toliko.
Tako, da čestitke hibridom glede porabe so definitvno na mestu, po avtobanu pa še vedno raje šibam z dizlom.
No saj 5 je absolutno gledano lepa poraba za polno naložen avto z avtocestnimi hitrostmi in pa nekaj drkanja po mestu. Boljše številke so že v domeni alter voznikov. Mi smo bili zdaj na družinskem roadtripu (smo šli še naprej od Dunaja) in je dizel spil ravno toliko.
Tako, da čestitke hibridom glede porabe so definitvno na mestu, po avtobanu pa še vedno raje šibam z dizlom.
meni se tudi po avtocesti hibrid vedno bolj dopade ... sploh v kakšnih zastojih.
me pa pogreje ko si v kakšnem od zastojev, pa naletiš na kakšnega dizlaša, kjer moraš potem vso ventilacijo in okna zapret ...
meni se tudi po avtocesti hibrid vedno bolj dopade ... sploh v kakšnih zastojih.
me pa pogreje ko si v kakšnem od zastojev, pa naletiš na kakšnega dizlaša, kjer moraš potem vso ventilacijo in okna zapret ...
še nisi videl sodobnega dizelaša, anede. Pa tolk avtov si vozil in videl. c.c.c.
enih par. pa da te malo zbodem. sem se zadnjič, ko sem stal v zastoji, vozil oz. cjazil za Mercedesom C, prejšnja generacija, (na oko bi rekel nekje okoli 2010 varianta) ... in je v kabino prodrl vonj po dizlu ... kaj naj, tako je ... verjamem, da marsikaterega dizla ne zavohaš, je pa tisti, ki ga, toliko bolj ubitačen.
pa še to - Mercedes A je trenutno en najbolj glasnih vozil, ki sem jih vozil ... aja, oprosti, A ne šteje ...
to je 9 let star avto.... ali še več... torej? si se vozil za novim...naš recimo čev garazi laufa , zaprta vrata ne vohaš...to sem že pisal.. da je tehnika ratala bolana, s tem pa tudi draga......
A je glasen, možno, s čim si meril, koliko DB, al to na svojo uho? da ne bomo na pamet .
točno to, kaj boš ti govoril...sem že pisal, da je auspuh brez saj pri 150kkm.