To ne pove nič, saj lahko način vožnje in hitrost spremni porabo tudi za 50% brez težav.Sem si sposodil Mondeo Hybrid karavan. V avtu štirje odrasli plus cel kufer prtljage. Relacija: Celje - Ljubljana - Bled - Vršič - Bovec - Kobarid - stara Gorica - Celje.
Avto temno sive barve, zunaj 36 stopinj, klima cel dan na full. Poraba po BC 5,4.
2.0 si vozil ali 1.8?Danes sem peljal novo Corollo na testno vožnjo pa mi je ves čas ful klima spredaj v noge nabijala, čeprav sem tam z gumbom dal samo na sprednje ventilatorje. A se da to ventilacijo spredaj v noge izklopiti, ve kakšen lastnik corolle? Ali vam dela mirrorlink, meni je samo napisalo connecting potem je bil pa črn zaslon na telefonu, na navigaciji pa ni bilo nič kaj razlike. Drugače pa zakon avto za vozit, ga bom verjetno vzel.
1.8 sem vozil. Bom še malo v salonu vprašal in probal, danes je blo že zaprto.2.0 si vozil ali 1.8?
Klimo se da nastavit - tako kot v vsakem avtu...
Kakšna akcija?1.8 sem vozil. Bom še malo v salonu vprašal in probal, danes je blo že zaprto.
Tista akcija je junija pisalo do 30.6. zdaj se je pa samo spremenilo na 31.7.
Danes sem peljal novo Corollo na testno vožnjo pa mi je ves čas ful klima spredaj v noge nabijala, čeprav sem tam z gumbom dal samo na sprednje ventilatorje. A se da to ventilacijo spredaj v noge izklopiti, ve kakšen lastnik corolle? Ali vam dela mirrorlink, meni je samo napisalo connecting potem je bil pa črn zaslon na telefonu, na navigaciji pa ni bilo nič kaj razlike. Drugače pa zakon avto za vozit, ga bom verjetno vzel.
If the fan speed setting or air flow
modes are operated, the automatic
mode indicator goes off. However,
automatic mode for functions other
than that operated is maintained.
V avtomatsekm režimu ne sme pihat v noge!! To je dejstvo. Če vseeno piha je Corolla tukaj izgubila moje zaupanje. Ravno avtomatski način je temu namenjen, da ni potrebno še ročno nekaj nastavljat.