Ali za ta avto, to ni nekam visoka poraba pri 120km/h?
Če kdo razume ta video naj poda kakšen povzetek. Imam pa en bolj preprost in pregleden video, kjer je ta poraba postavljena še v kontekst konkurence, čeprav tudi ni v angleščini:
Pa treba je vedeti, da na cesti v prometu skoraj nikoli niso idelani pogoji, da bi vozil s konstantno hitrostjo brez dotika zavore ali dviga gas pedala. V vseh teh pogojih hibrid varčuje in ne samo v mestu.
Mercedes C je eno klaso vecji avto, spada med luksuzna vozila (lexus), s tako opremo bo kostal vsaj 50k eur pa stroski vzdrzevanja na srednji in dolgi rok bodo obcutno visji kot pri corolli.Jaz to razumem tako, da se najbolj splaca kupiti 2 leti star Mercedes C220 4-Matic. Glede na 4-kolesni pogon je tudi poraba zelo nizka oz. na ravni Toyote, ki ima 2-kolesni pogon. Pa se normalno se peljes in avto me ropota pri pospesevanju kot Toyota, da se v avti tezko pogovarjas.
kak pa veš da se nemoreš med vožnjo pogovarjat zaradi hrupa?Jaz Toyote se nikoli nisem vozil.
kak pa veš da se nemoreš med vožnjo pogovarjat zaradi hrupa?
Jaz sem tudi youtube gledal in je Camaro dosti boljši avto kot HuracanPogledal sem par video na Youtube
Poglej malo višje nekaj sporočil, sem delal primerjavo hrupa med avensisem in corollo. Ampak ok, pač domači kmečki pogoji... za na pribiližno recimo, da je merodajno.Nisem rekel, da je Youtube referenca. Zato pa tukaj sprasujem vas za mnenje, ki ste ta avto vozili, ali pa si ga lastite.
Nisem rekel, da je Youtube referenca. Zato pa tukaj sprasujem vas za mnenje, ki ste ta avto vozili, ali pa si ga lastite.