Ravno zato me zanima kaksna je v praksi razlika pri corolli ce imas nastavljivo podvozje. Si pac nastavis po zelji.Vozne lastnosti na neki točki vedno pridejo z davkom udobja, za Focusa sem že bral jamranje iz tega naslova. Nisem ga pa sam vozil, pa tudi veliko drugih glede tega ni jamralo.
Saj vemo kaj je minus nove corolle, kajne?
Mali prtljaznik pri hatchback, pa infotaiment.
Pri karavanu pa se minus prtljaznega prostora odpade.
Infotainment ce bo zastonj nadgradljiv na android auto pa bo itak top.
Upam da novinarji dobijo v roke corollo z prilagodljivim vzmetenjem (AVS), ker me zanima kako se pelje na sport+ nacinu 2.0 hibrid glede na focusa, ki je baje top v tem razredu po voznih lastnostih.
Ne trapaj neumnosti. Jaz sem doplačal 400 eur za ogrevani vola, ogrevane sedeže in ogrevano vetrobransko steklo ter ogrevanje šob za vitrex. Titanium oprema ima ta paket serijsko. V katerem tisočletju bo mogoče pri tojoti naročiti ogrevano vetrobransko steklo????Imaš pa še Ford Mondeo hibrid, ogrevan volanski obroč v paketu za 2.340 € doplačila, ACC 2.080 € doplačila...
A si nabavil Mondeo hibrida? Daj povej kaj več o avtu, opremi in ceni.Ne trapaj neumnosti. Jaz sem doplačal 400 eur za ogrevani vola, ogrevane sedeže in ogrevano vetrobransko steklo ter ogrevanje šob za vitrex. Titanium oprema ima ta paket serijsko. V katerem tisočletju bo mogoče pri tojoti naročiti ogrevano vetrobransko steklo????
Tvoji izračuni so napačni. Mondeo hybrid ima 187 PS kar je 137,5 kW. 103 kW je 140 PS. 1 kW je 1.36PS fizika.zakaj si že v razredu nad 130kw? Motor ima 103kw. kar je 27kw pod 130 po mojih izračunih.
Tvoji izračuni so napačni. Mondeo hybrid ima 187 PS kar je 137,5 kW. 103 kW je 140 PS. 1 kW je 1.36PS fizika.
Bom prijazen pa ti še odgovorim, pri hibridih velja da je zavarovanje na močnejši motor, torej šteje samo moč bencinskega motorja. Če ne verjameš se poigraj z on-line izračunom na triglav.si
To da je letna dajatev za 1.5 nižja kot za 2.0 je pa eden najbolj smešnih izgorovo pri avtu za 25k eur
Mondeo hybrid so na https://www.autoexpress.co.uk/ford/mondeo/106745/new-ford-mondeo-hybrid-estate-2019-review zelo slabo ocenil. Ima tudi zelo majhen prtljažnik, četudi je karavan. V bistvu ima manj prostora od corolle TS.
Ne more privoščiti? Saj se hecaš, ali?ker si toyota pravih oblikovalcev ne more privoščiti.
To ne spremeni dejstva, da so na oddelku za obliko zaposleni otroci prve triade OŠ.