Malo so šalabajzerji ja, samo se da vse najti.
Glej priponko.
Pri SPORT ne moreš dokupiti AVS prilagodljivega vzmetenja, to lahko storiš le pri EXECUTIVE.
Matrične LED luči (AHS LED) imaš pri SPORT opremi za doplačilo 580eur, pri EXECUTIVE je to serijsko.
DAB radio imaš pri EXECUTIVE.
...
To je slovenski cenik.eh na tem hrvaškem ceniku ni nič kaj več od našega... nič detajlov (ajde kljuka in navigacija in 20 vrst platišč).... tisti nemški seznam pa ima 20 strani dodatkov in personalizacije.. pa še bedaste kune preračunavam.. glupo
sory, naredil napako...Ja, citiral je pa mene.
Pa pojdi gor kupit - v čem je problem? Če se malo znajdeš boš še 3% na DDV prišparal.
Meni je uspelo. S tem, da sem naročil res VSO opremo.Pozdravljeni. V prejšnjih postih sem zasledil, da naj bi bilo mogoče naročiti JBL ozvočenje kot posebno postavko. Je to komu že uspelo?
V ožjem izboru imam 2.0 hibrid z executive opremo. V salonu so mi JBL ozvočenje ponudili samo pod pogojem, da vzamem še panoramsko streho, GPS in aktivno podvozje, kar pa mi je odveč in se cenovno ne splača.
Potem je to enaka opcija kot so jo ponudili meni.Meni je uspelo. S tem, da sem naročil res VSO opremo.
Smo kupovali Toyoto lani v MB - danes bi jo šel kupit v D!!! Oziroma bolje povedano - nebi kupil Toyote.
Prodajalci so marsikje več kot polovičarji. Jaz sem še posebej "alergičen" na to. Pridem v salon pa jaz govorim kaj avto ima pa kaj nima pa kaj se vse da in kaj ne. Kot, da ne vedo kaj prodajajo. Pa to velja na splošno, ne samo na toyoti. Da ne govorim o tem, da so mi pred parimi leti pumpali na servisu rezervno gumo - ki je ni!!Letelo je na tematiko pred mojim postom - razočaranje nad konfiguracijo opreme pri slovenskem zastopniku + prodajalec, ki ne ve kaj bi bilo dobro imet od "dodatne" opreme.
Drugače je mati bolj ali manj zadovoljna - tanka in vozi - poraba je sicer daleč od obljubljene (Yaris hibrid), ampak to je verjetno posledica neznanja pri vožnji.
Mene prav fascinira, kakšne ultra poznavalce imamo tukaj na Alterju. Ker zanimivo, da jaz nimam izkušenj, da so marsikje polovičarji. Ja, najdeš tudi take in kaj potem? Si bedak, če tam kupiš avto. Greš drugam, saj jih je polno. In greš tam, kjer meniš, da si tvoj denar zaslužijo.Prodajalci so marsikje več kot polovičarji. Jaz sem še posebej "alergičen" na to. Pridem v salon pa jaz govorim kaj avto ima pa kaj nima pa kaj se vse da in kaj ne. Kot, da ne vedo kaj prodajajo. Pa to velja na splošno, ne samo na toyoti. Da ne govorim o tem, da so mi pred parimi leti pumpali na servisu rezervno gumo - ki je ni!!
Sicer pa pravi "biser" so v MS na toyoti. Faaaaaak, to pa so posebna kasta. Enega (!!) dobrega mehanika imajo, ostali so vsi šalabajzerji. Ne razumem kako ima to toyota adria pod kontrolo - očitno nima. Če bi japonci vedeli kaj vse se to dogaja in kakšni so odnosi bi delali harakiri. Ampak hej, mi smo balkanci na pol, pri nas se vse to tolerira. Pod nivojem, res.
Moram pa pohvaliti Lovše Kranj. Zelo v redu, vsaj do zdaj.