No dej. Pošlji povpraševanje za Prisu trojko, koliko pride menjava baterije.
Se bom posul s pepelom, če bo tisočaka. Ali pa tudi 2.
Moje nerazumevanje hibridnega pogona in električnih motorjev pri hibridnem pogonu Toyote. Ampak zakaj ima potem bencinski motor omejitev na 180km/h?
Mondeo s licenčnim hibridnim pogonom potegne vsaj do 190 km/h. (190 km/h) Sam resno kaj vidite v teh Toyotah? In zakaj Toyota ne predstavi popolnoma elektro avta ampak vztraja pri hibridih? S svojim naprednim znanjem bi lahko zdaj predstavila avto z dosegom vsaj 500-600 km. Zdaj jo že Hyundai prehiteva in to mimogrede. klik
Letni test baterije stane 1 eur, ker kao zastojn nesme bit. Bil pa je pred leti za plačat in so spremeniliLetni test baterije ni zastonj. Košta ene 30eur ali koliko.
Imaš prav, sem vprašal lastnika priusa pa je res.Letni test baterije stane 1 eur, ker kao zastojn nesme bit. Bil pa je pred leti za plačat in so spremenili
Če se jaz prav spomnim je letni test baterije znotraj garancije 1EUR (prvih pet let) in je isto obvezen kot kasneje. Po garanciji je pa 50 EUR.Letni test baterije stane 1 eur, ker kao zastojn nesme bit. Bil pa je pred leti za plačat in so spremenili
Ne vem zakaj je potem bilo treba letos plačati na toyoti ta test.
Imaš prav, sem vprašal lastnika priusa pa je res.